Ruta je dugačka 14,6 kilometara

REKREACIJA I DOBRA ZABAVA: Iduće nedjelje u Mariji Bistrici tradicionalna Biciklijada “4 kapelice“ i Hodočašće biciklista

Objavljeno: 06.06.2021. zagorjeinternational

Iduće nedjelje, 13. lipnja, održat će se tradicionalna Biciklijada “4 kapelice“ i Hodočašće biciklista u Mariji Bistrici.

Nakon svete mise u crkvi na otvorenom bl. Alojzija Stepinca, koja počinje u devet sati, uslijedit će blagoslov bicikla i biciklista, koji će se provozati rutom koja obuhvaća četiri postaje, odnosno, četiri kapelice – sv. Ladislava, sv. Marije Magdalene, sv. Roka i Prasvetište na Vinaskom Vrhu. Završetak je kraj Bluesun hotela Kaj, gdje će u 13 sati biti organiziran i ručak. Ruta je dugačka 14,6 kilometara.

Svi sudionici morat će se pridržati prometnih propisa, ali i epidemioloških mjera. Za osobe mlađe od 16 godina nošenje kacige je obavezno, a preporučuje se i ostalim sudionicima. Moći će sudjelovati najviše sto osoba.

Kotizaciju od 20 kuna plaćaju samo sudionici stariji od 15 godina. U slučaju lošeg vremena, biciklijada se otkazuje.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter