ISKORISTITE SVOJ POTENCIJAL

Pronađite posao po svojoj mjeri na području Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 06.06.2021. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

iVIZIJA d.o.o. traži voditelja hotelskog restorana (m/ž). Mjesto rada su Krapinske Toplice, a prijave su otvorene do 30.6. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Posao uključuje rad s gostima, posluživanje, ali i organiziranje rada (rasporedi, planovi), vođenje nabave, unaprijeđenje usluge. Više na linku.

Vodolim traži inženjera strojarstva (m/ž) u Donjoj Stubici. Rok prijave je 28.6. Posao obuhvaća vođenje gradilišta. Potrebni su uvjeti viša ili visoka stručna sprema, napredno poznavanje računalnih sustava i AutoCAD-a, spremnost na terenski rad i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije te iskustvo od tri godine. Više na linku.

Auto centar Bišćan d.o.o. traži automehaničara (m/ž) u Velikom Trgovištu. Prijave su otvorene do 30.6. Posao obuhvaća servis i popravak svih marki motornih vozila. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije važno. Provjerite više putem linka.

Drvoambalaža-Eko d.o.o. traži radnika u proizvodnji drvene ambalaže (m/ž). Lokacija rada je Sveti Križ Začretje, a prijave su otvorene do 14.6. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite više ovdje.

Ipsos d.o.o. zapošljava terenskog anketara (m/ž). Mjesto rada je Vojnovec Loborski, a prijaviti se možete najkasnije do 24.6. Potrebno je više osoba na poziciji. Potrebna je komunikativnost, poznavanje osnova rada na računalu, ozbiljno shvaćanje radnih zadataka i rokova, fleksibilnost, odgovornost. Poslodavac redovito isplaćuje honorar i plaća po učinku. Više na linku.

Ksenija Palić usluge j.d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a prijave su otvorene do 20.6. Potrebna je srednja stručna sprema i znanje njemačkog jezika. Očekuje se poznavanje rada u programu Synesis. Posao obuhvaća mješano knjigovodstvo i slično. Više na linku.

Kogutex d.o.o. traži vozača – dostavljača (m/ž) u Konjščini. Prijave su otvorene do 30.6. Posao obuhvaća dinamičan terenski rad. Uvjet je vozačka dozvola B kategorije, a snalažljivost i odlične komunukacijske vještine obvezne su. Provjerite kako aplicirati.

Finika – Log d.o.o. iz Zaboka zapošljava vozača u međunarodnom i domaćem prijevozu (m/ž). Rok prijave je 30.6. Posao podrazumijeva radne zadatke vozača/ice teretnog vozila C i E kategorije u domaćem i međunarodnom prijevozu. Potrebna je vozačka dozvola C i E kategorije. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

Zidarska radnja, obrt za usluge traži zidara (m/ž) u Krapini. Prijave se zaprimaju do 10.6. Posao obuhvaća zidanje zidova, izradu fasade, žbukanje, postavu rubnjaka. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite uvjete i kako aplicirati putem linka.

GP Špiljak d.o.o. zapošljava na pozicijama kontrolor staklarskog alata (m/ž), radnik na cnc i ručnom navarivanju (m/ž) te obrađivač na cnc alatnim strojevima (m/ž). Mjesto rada je Hum Na Sutli, a prijave su otvorene do 10.6. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje. Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba