OVO SMO SVI JEDVA ČEKALI, ZAR NE? Dođite na jubilarni peti Punkt Beer Fest od 10. do 12. lipnja

Očekuje vas red stand up-a, red tamburaša i red kvalitetne live glazbe, nezaboravan provod i mnoštvo odlične zabave!

Objavljeno: 06.06.2021. JJ

S popuštanjem mjera, Punkt Beer House od 10. do 12. lipnja organizira jubilarni peti Punkt Beer Fest. Očekuje vas red stand up-a, red tamburaša i red kvalitetne live glazbe, uz propisane epidemiološke mjere.
U četvrtak, 10. lipnja, na rasporedu je DEJTNAJT BY LAJNAP – stand up show. Cijena ulaznice je 50 kuna. U petak, 11. lipnja, zasvirat će Tamburaški sastav MISSTERS, uz slobodan ulaz, ali i ograničen broj sjedećih mjesta. U subotu, 12. lipnja, očekuje vas live svirka Alena Đurasa, a broj sjedećih mjesta i ovog će puta biti ograničen. Iz Punkta kažu kako je broj mjesta ograničen zbog mjera Stožera civilne zaštite RH, a preporuka je rezervirati stol. Uvjet rezervacije je boca žestice u caffeu, a u restoranu konzumacija hrane. Za rezervaciju nazovite broj 099/396 67 70. Pet je minimalni broj osoba za rezervaciju stola.
– Ovisno o mjerama, prilagođavat ćemo radno vrijeme i broj osoba koje mogu prisustvovati događaju. Veselimo se druženju u Punktu uz jubilarni peti Punkt Beer Fest – kažu iz Punkt Beer Housea. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba