Kaže da je o tome sanjala od djetinjstva

Ima 23 godine, supruga milijunaša i – 21 dijete

Objavljeno: 06.06.2021. zagorjeinternational

Prije nešto više od godinu dana, Kristina Ozturk (23) iz Batumija u Gruziji imala je jedno dijete, a sada odgaja 20 beba i sve su njena biološka djeca. Kako piše 24 sata, Kristina i njezin suprug, milijunaš Galip (57), platili su 1,2 milijuna kuna surogat majkama za bebe u proteklih godinu i dva mjeseca, a sada troše gotovo 600 tisuća kuna godišnje na 16 dadilja koje žive s njima u kući i danonoćno brinu za djecu.

Kristina ne isključuje mogućnost da ima još djece, čak spominje da bi ih voljela imati sto. Inače, kada je upoznala supruga, već je bila majka djevojčice kojoj je sada šest godina.

– O ovome sam sanjala od djetinjstva. Moj je suprug također sanjao o velikoj, sretnoj obitelji. Tako smo nakon što smo se upoznali, počeli provoditi svoj san u djelo. Cijeli nam se život promijenio. Naša klinika za surogat majčinstvo je zadivljena, ali i sretna što nam pomaže da ostvarimo snove o velikoj obitelji. Nisam sigurna hoćemo li biti najveća obitelj na svijetu, ali planiramo zasigurno biti najsretnija obitelj na svijetu. Stalno sam s djecom i radim sve ono što mame inače rade. Jedina razlika je u količini djece. Svaki dan je drugačiji, od planiranja rasporeda osoblja do kupovine za obitelj. Mogu vam reći samo jedno, meni nikad nije dosadno – ispričala je Kristina za The Sun.

Obitelj živi u vili na tri kata, a mlada majka je otkrila da osnovne stvari za djecu stoje oko 31.000 kuna tjedno.

Na pitanje je li moguće posvetiti 20 beba dovoljno pažnje, Kristina kaže:

– Dajem sve od sebe. Najdraže dijete mi je suprug. Ponekad mi baš dođe kao da imam još jedno dijete. Sva su naša djeca najbolja djeca na svijetu, volimo ih jednako do Mjeseca i natrag.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba