U OB Zabok hospitalizirana su 24 Covid pozitivna pacijenta, od kojih su dvije osobe na respiratoru

U Zagorju četiri nova slučaja zaraze koronom, nema preminulih

Objavljeno: 03.06.2021. zagorjeinternational

Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirane su četiri nove osobe pozitivne na koronavirus. Radi se o osobama sa područja sljedećih jedinica lokalne samouprave: Hrašćina, Kraljevec na Sutli, Sv. Križ Začretje i Donja Stubica.

Oporavila se jedna osoba a trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko – zagorske županije iznosi 55. U samoizolaciji se nalazi 101 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalaze se 24 pacijenta pozitivna na SARS CoV-2, među kojima dvije osobe na respiratoru. U posljednja 24 sata nema preminulih osoba sa SARS CoV-2 infekcijom.

Od srijede, 2. lipnja, vrijeme uzimanja uzorka za testiranje na SARS COV2 u šatoru kod Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana je radnim danom i subotom od 7 do 9 sati, dok se nedjeljom ne vrše testiranja.

Najnovije po kategorijama

ŽELIMO ZADRŽATI MLADE NA NAŠIM BREGIMA: “Lobor će uskoro dobiti vrtić i kulturni centar, a otkupit ćemo i zemljište za uređenje sportskog centra”

OPĆINA I ŽUPA LOBOR SUTRA SLAVE SVOJ DAN: Tim povodom, razgovarali smo s načelnicom Ljubicom Jembrih, koja je dobila povjerenje građana za drugi mandat na čelu općine

ŽELIMO ZADRŽATI MLADE NA NAŠIM BREGIMA: “Lobor će uskoro dobiti vrtić i kulturni centar, a otkupit ćemo i zemljište za uređenje sportskog centra”

Objavljeno: 25.07.2021. jelenajazbec

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter