Marijan Škvarić (HNS) po peti puta izabran za gradonačelnika Lepoglave

“Nastavit ću s projektima koji će doprinijeti da Lepoglava bude komunalno uređeniji, gospodarski razvijeniji i društveno bogatiji grad”

Objavljeno: 31.05.2021. zagorjeinternational

Dosadašnji gradonačelnik Marijan Škvarić bit će gradonačelnik Lepoglave i u naredne četiri godine. Tako su u drugom krugu lokalnih izbora odlučili birači, njih 2744 koliko ih je u nedjelju izašlo na izbore. Marijan Škvarić dobio je povjerenje 1456 birača (53,06 posto glasova), dok je njegov protukandidat Robert Dukarić dobio potporu njih 1162 (42,35 posto glasova). Marijanu Škvariću ovo je peti gradonačelnički mandat u kojem će, poručio je nakon izbora, nastaviti raditi za dobrobit Lepoglave i svih njenih građana.

– Zahvaljujem svima koji su izašli na izbore i podržali kontinuitet politike koju provodim, a koja garantira razvoj grada Lepoglave. Ta je politika potvrđena dosadašnjim djelima i nastavit će se u mandatu koji slijedi. Nastavit ću s provedbom projekata i programa koji će doprinijeti tome da Lepoglava bude komunalno uređeniji, gospodarski razvijeniji i društveno bogatiji grad. Ponosan sam što sam na čelu jednog ovakvog grada, grada bogate povijesti i svijetle budućnosti koju nastavljamo graditi u vremenu koje je pred nama – poručio je gradonačelnik Škvarić, uputivši zahvalu svim biračima koji su mu ukazali povjerenje, ali i svima koji su izašli na izbore. Čestitao je i svojim protukandidatima na ostvarenim izbornim rezultatima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba