PODRŽALI GA HDZ I NEZAVISNA LISTA ROBERTA PILSKOG: Aktualni načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak ima većinu u Općinskom vijeću

“Ova nam situacija jamči stabilnost i puno lakše djelovanje u sljedeće četiri godine, što me izuzetno veseli“

Objavljeno: 27.05.2021. zagorjeinternational

Aktualni načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak, koji će povjerenje građana za još jedan mandat na čelu općine tražiti u drugom krugu lokalnih izbora ove nedjelje, ima većinu u Općinskom vijeću. Uz četiri vijećnika s njegove nezavisne liste, koja je u prvom krugu izbora dobila 25,45 posto glasova, podršku su mu sada dala i dva vijećnika HDZ-a te jedan vijećnik s nezavisne liste Roberta Pilskog.

– To je maksimalna podrška koja nam garantira jednu stabilnost i kontinuitet razvoja, nastavak projekata koji su u tijeku i koji su pred nama. Jedna puno lakša situacija nego što je bila prije četiri godine, kada smo imali šaroliko vijeće i kada je svaka odluka bila pod upitnikom. Ova nam situacija jamči veliku stabilnost i puno lakše djelovanje u sljedeće četiri godine, što me izuzetno veseli – rekao nam je Beljak, koji, osim zahvale vijećnicima koji su stali uz njega, zahvaljuje i biračima koji su im ukazali povjerenje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba