OTPUTUJTE U ITALIJU U SRCU HRVATSKOG ZAGORJA

RESTORAN “ROSETINA” VAS POZIVA NA “PIZZE I PJENUŠCE U PODNE”: Kušajte šest različitih zagorskih pjenušaca i šest različitih pizza iz ponude restorana, a možda osvojite i nagradu!

Objavljeno: 20.05.2021. zagorjeinternational

Želite razveseliti svoje nepce, priuštiti si dan uživanja u vrhunskoj hrani i domaćoj kapljici visoke kvalitete, na trenutak mislima (i okusima) pobjeći, ni manje ni više, nego u Italiju?
Takav jedinstveni hedonistički doživljaj sada vam je nadohvat ruke, u Restoranu Rosetina u Vrankovcu, gdje se ove subote održava originalna radionica pod nazivom “Abeceda finih zalogaja na slovo ‘P’ – Pizze i Pjenušci u Podne”.
Događanje počinje točno u podne, a svi sudionici zajedno će kušati šest različitih zagorskih pjenušaca i šest različitih pizza iz ponude Restorana Rosetina.
Upoznat ćete i povijest pizze margherita, doznati po čemu se razliku pizza napoletana i romana, kakve pjenušce uz pizzu piju Talijani, a kakve Hrvati i, naravno, odabrati svog favorita.
Bit će tu i zanimljiva nagradna igra, a na vama je samo da se prijavite do petka na e-mail adresu [email protected] ili [email protected].
Cijena je 200 kuna po osobi, broj mjesta je ograničen zbog epidemioloških mjera, a ne brinite ni zbog mogućnosti kiše jer je osigurana natkrivena terasa.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba