JESTE LI ZNALI? VRHUNSKI PROIZVODI ZA BEBE OD SADA SU VAM NADOHVAT RUKE: Ethereal je otvorio svoju trgovinu u Lugu Zabočkom!

Uđite u carstvo šarenila i bajkovitih proizvoda koji se kvalitetom i dizajnom razlikuju od sve uvozne robe u većini dječjih trgovina

Objavljeno: 19.05.2021. zagorjeinternational

Ethereal proizvode za djecu već dugo obožavaju mame, ali i njihovi mališani, a sada su sve svoje vjerne kupce odlučili razveseliti jednom velikom novošću – na adresi Lug Zabočki 56b, gdje je smještena i proizvodnja, otvorili su trgovinu.

– Ethereal d.o.o. poduzeće je koje se bavi šivanjem visokokvalitetnih proizvoda za bebe i djecu. Na tržištu smo prisutni već četiri godine, a prodaja naših proizvoda ide uglavnom putem našeg web shopa te specijaliziranih sajmova za bebe i djecu. Pošto se već drugu godinu zaredom sajmovi ne održavaju te nije postojala opcija da kupci mogu uživo pogledati proizvode i kupiti na licu mjesta, odlučili smo otvoriti trgovinu – malo carstvo šarenila i bajkovitih proizvoda koji se po svojoj kvaliteti i dizajnu razlikuju od sve uvozne robe koja se nalazi u većini dječjih trgovina. Proizvodi se najbolje mogu prezentirati uživo, osobito kvalitete poput naše. Izuzetno smo ponosni što imamo priliku stvarati naše divne proizvode te zahvalni za golemu potporu naših kupaca, koji rado biraju domaće kvalitetne proizvode za svoje mališane – kaže vlasnica Ethereala Silvija Celjak.
U trgovini možete pronaći širok asortiman proizvoda za bebe i djecu, a proizvodni program uključuje odjeću i opremu.
Od opreme za bebe u ponudi su dječje posteljine, jastuci za dojenje, dekice, ručnici s kapuljačom, tetra pelene, podloge za igru, jastuci za nošenje i brojni drugi proizvodi. Svi su oni šivani iz najkvalitetnijih pamučnih i bambus tkanina, s certifikatom “Oeko tex class I”.

– Korištenjem ispitanih i ekološki prihvatljivih tkanina, sigurni smo da ne sadrže nikakve štetne supstance za zdravlje djeteta. U njihovoj obradi se ne koriste štetne kemikalije, a time štitimo i okoliš. Osim opreme, šivamo i odjeću za bebe i djecu, kao što su benkice, bodiji, hlače, tajice, haljine, kape, trake, trenirke, a ponudu planiramo cijelo vrijeme nadopunjavati. Želimo i dalje nastaviti razmišljati o održivosti tekstilne proizvodnje te cijelo vrijeme radimo na razvoju proizvoda koji su kvalitetni, sigurni i trajni jer smatramo da tekstilni proizvodi moraju što dulje trajati jer kupnjom nekvalitetnih proizvoda koje nakon nekoliko korištenja bacamo, gomilamo otpad, potičemo štetnu jeftinu proizvodnju koja narušava zdravlje našeg planeta, zdravlje ljudi koji proizvode i na kraju korisnike tih proizvoda. Hvala svim našim kupcima što podržavaju razvoj domaće proizvodnje! – kaže Silvija Celjak, te nam otkriva kako su kupci oduševljeni novootvorenom trgovinom.

Kupci su oduševljeni jer sada mogu doći direktno do nas, odabrati i kupiti. Počeli su dolaziti, a nadamo se da će se njihov broj i povećati. Reakcije su uglavnom oduševljenje izgledom i kvalitetom, kupci su sretni što za svoje mališane mogu kupiti kvalitetne domaće proizvode – govori nam vlasnica Ethereala, a nas je zanimalo smatra li da će otvorenje trgovine utjecati na online prodaju.

Smatramo da će online prodaja i dalje rasti, osim u Hrvatskoj, naši se proizvodi mogu naručiti i na području cijele Europske unije. Imamo kupce koji redovito kupuju od nas za svoju djecu, ali i za poklone, oko 60.000 pratitelja na društvenim mrežama, 100 posto pozitivne recenzije kupaca, redovito dolaze novi kupci zbog preporuka. S obzirom na to da cijelo vrijeme širimo asortiman i radimo na poboljšanju, vjerujemo da će se taj trend nastaviti. Iako smo se od početka pandemije i krize susreli s raznim problemima, optimistični smo jer imamo vjere u naše ideje, sigurni smo u kvalitetu i nadamo se da će kupci to prepoznati – zaključuje Silvija Celjak.
U trgovini možete platiti gotovinski ili karticama jednokratno, a za kupnju iznad 500 kuna, omogućeno je i plaćanje na do 12 rata.
Naravno, kupci mogu i dalje naručiti sve Ethereal proizvode putem web shopa, a za sve dodatne informacije mogu se javiti na e-mail: [email protected], putem Facebook ili Instagram profila te na brojeve mobitela: 095/809 62 37, 098/169 73 74 ili 091/641 27 10.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba