Ne znate odakle početi? Pred vama je Home Shopping Weekend - evo gdje vas sve čekaju odlični popusti

SAVJETI STRUČNJAKA: Donosimo ideje za uređenje vrta ili terase

Objavljeno: 19.05.2021. zagorjeinternational

Povratkom lijepog vremena javlja se i želja za uređenjem vanjskog prostora. U suradnji s trgovačkim centrom Westgate donosimo praktične prijedloge kako urediti vrt ili terasu, neovisno o njihovoj veličini. Ako vam nedostaje ideja ili jednostavno ne znate otkuda početi, savjetujemo na što sve trebate paziti, kakav vanjski namještaj, bilje i dodatke odabrati. A ono najbolje, ovaj vikend je Home Shopping Weekend gdje vas čekaju odlični popusti.

Ima li išta ljepše od uživanja i ručka u vlastitom vrtu ili terasi?

Möbel Land

Dolaskom ljepših dana većina nas baca pogled upravo prema tom prostoru i razmišlja kako bi se trebalo pokrenuti i urediti svoju malu oazu za uživanje na otvorenom. Pravo je vrijeme da požurite s uređenjem kako biste mogli što prije uživati u druženju na otvorenom.

Vrtni blagovaonski namještaj koristit će vam za jutarnju kavicu, obiteljski ručak ili večeru s prijateljima.

Sancta Domenica

Namještaj upotpunite roštiljem na kojem ćete pripremati ukusne obroke, a ako imate malu vrtnu kuhinju super ideja je opremiti ju blenderom jer ćete tako uvijek imati svjež i zdrav napitak pri ruci.

Sancta Domenica

Ne zaboravite pribaviti male pomagače za roštiljanje poput hvataljki ili lopatice, a nama je posebno zanimljiv čips za roštilj koji ispušta aromatični dim i tako hrani daje poseban okus i miris.

Savjetujemo da prostor obogatite biljnim vrtom, kako bi uvijek imali svježe bilje i začine. Ujedno, biljke pomažu pri stvaranju zelene oaze na otvorenom, bilo da kreirate vertikalni vrt, stavljate biljke u posude na pod, stol ili ih objesite sa stropa. Predlažemo tegle zanimljivih oblika, boja i materijala.

Prima
Pepco

Ako vaš vanjski prostor nije zaklonjen, razmislite o suncobranu koji će vas zaštititi od sunca u toplim danima.

Kako biste stvorili opuštajući ugođaj koristite viseće lampice, svjetleće lampione, svijeće, pokoji ukrasni jastuk i dekicu za hladnije večeri. Dekoracije i rasvjeta stvoriti će toplu i čarobnu atmosferu na otvorenom.

Jysk

Kako bi shopping protekao u znaku popusta i pogodnosti predlažemo da ovaj vikend, 21.,22. i 23. svibnja posjetite Westgate Shopping City i postanete dizajneri svog doma.

Sve Home Shopping Weekend popuste pronađite na www.westgate.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba