NIJE GA UGROZILO NI PETERO PROTUKANDIDATA: Gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović s nadmoćnih 60 posto izborio još jedan mandat

“U sljedeće četiri godine u našem bi gradu trebala biti samo jedna stranka, a to je Krapina”

Objavljeno: 18.05.2021. zagorjeinternational

Lokalni izbori su završili, barem za neke jedinice lokalne samouprave. Među njima je i Krapina, gdje je, unatoč tome što je imao petero protukandidata, aktualni gradonačelnik Zoran Gregurović osvojio s 59,56 posto glasova.

SDP-ova Irena Šafranko dobila je 16,99 posto, a Adalbert Turner (GLAS, Laburisti) 11,02 posto glasova. Ispod deset posto bili su Ivan Bajcer (ZS), Nenad Sikirica (HNS) i Dražen Strabić (DP). 

– Malo sam strepio, moram reći da nisam očekivao. Nadao sam se i vjerovao u to, vjerovao sam da su građani prepoznali trud i zalaganje i sve ono dobro što se radilo, ali me ovako dobar rezultat ipak malo iznenadio. Moram priznati da je to uistinu jedan dobar rezultat. Ovim putem želio bih zahvaliti svim sugrađanima koji su mi dali povjerenje. Želim zahvaliti i svima koji su dali povjerenje drugim protukandidatima i drugim listama. Naravno da je ovo bila politička utakmica gdje smo se nadmetali, ali isto tako, ono što uvijek govorim, ne trebamo gledati ono što nas razdvaja, nego ono što nas spaja, a to je ljubav prema Krapini i od danas bi u sljedeće četiri godine u Krapini trebala biti jedna stranka, a to je Krapina – poručio je gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba