Obavijest iz komunalnog poduzeća Krakom za stanovnike Krapine i okolnih općina:

Reciklažno dvorište u Bobovju će od ponedjeljka raditi po novom, ljetnom radnom vremenu

Objavljeno: 15.05.2021. zagorjeinternational

Iz krapinskog Krakoma obavještavaju građane da će reciklažno dvorište u Krapini na adresi Bobovje 52F, od ponedjeljka raditi po novom –  ljetnom radnom vremenu.

Otpad će se tako moći predavati radnim danima, i to ponedjeljkom, utorkom, srijedom i petkom od 13 do 20 sati, četvrtkom od 8 do 15 sati te subotom od 8 do 13 sati. Otpad se ne zaprima za vrijeme dnevne pauze, koja tijekom jutarnje smjene traje od 10 do 10.30 sati, odnosno popodnevne smjene od 15 do 15.30 sati, dok nedjeljom i praznikom reciklažno dvorište ne radi.

– Podsjećamo i na vrste razvrstanog otpada kojeg se zaprima u reciklažnom dvorištu: papir, plastika, metali, staklo, tekstil, glomazni otpad, električna i elektronička oprema, baterije i akumulatori, jestiva ulja i masti, boje, ljepila i smole, biootpad, deterdženti, lijekovi, građevinski otpad koji nastaje održavanjem i manjim popravcima koje obavlja sam vlasnik u kućanstvu u propisanoj količini i ključnim brojevima. Također se preuzima i problematični otpad te otpadni tiskarski toneri, otpadne gume i oštri predmeti – ističu iz Krakoma.

Pravo na besplatno odlaganje sortiranih vrsta otpada imaju fizičke osobe s područja grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj, uz predočenje osobne iskaznice.

– Ne zaboravite, razvrstavanjem otpada i korištenjem usluga reciklažnog dvorišta odgovorno se ponašamo prema okolišu – podsjećaju iz Krakoma.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba