Gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić s izvođačem radova potpisao ugovor o rekonstrukciji zgrade sportsko - rekreacijske namjene u Žarovnici

“Želimo građanima s ovog područja osigurati prikladan prostor u kojem će se okupljati, družiti, rekreirati i provoditi brojne druge aktivnosti”

Objavljeno: 14.05.2021. zagorjeinternational

Gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić i Danijel Funda, član Uprave tvrtke Funda d.o.o., potpisali su u četvrtak ugovor o rekonstrukciji slobodnostojeće jednostavne zgrade sportsko – rekreacijske namjene u Žarovnici. Nakon potpisanog ugovora vrijednog 737.884 kune (s PDV-om), uslijedit će radovi na rekonstrukciji i uređenju postojećeg objekta društvene namjene koji će građani s područja Mjesnog odbora Žarovnica ubuduće koristiti za okupljanje i provođenje brojnih aktivnosti za koje do sada nisu imali prikladan prostor.
Riječ je o postojećem objektu otvorenog tipa, do sada prikladnom za korištenje za vrijeme toplijih mjeseci, koji će u okviru ugovorenih radova biti zatvoren i u njemu uređen prostor za sastanke i druženja, kuhinja, sanitarni čvor i spremište.
– Želimo građanima s ovog gradskog područja osigurati prikladan prostor u kojem će se okupljati, družiti, održavati sastanke, rekreirati i provoditi brojne druge aktivnosti. Vjerujem da će tvrtka koju smo za izvođenje radova odabrali kroz provedeni javni natječaj, s obzirom na svoje reference i dosad kvalitetno odrađene projekte na području Grada Lepoglave, ovaj posao odraditi kvalitetno i u roku – istaknuo je gradonačelnik Škvarić dodajući da je uređenje ovog objekta, koji se nalazi uz postojeće sportsko igralište, nastavak razvoja društvene infrastrukture na području grada.
Funda je zahvalio na ukazanom povjerenju, istaknuvši zadovoljstvo što je tvrtka Funda prisutna te radi i na području Lepoglave.
– Drago mi je što kreće rekonstrukcija objekta u Žarovnici, u kojoj do sada nije imala niti jedan objekt javne namjene kakav će biti ovaj objekt kada na njemu završe svi planirani radovi. Zahvalni smo Gradu Lepoglavi i gradonačelniku Škvariću što prepoznaju potrebe građana s područja Mjesnog odbora Žarovnica – poručio je predsjednik MO Žarovnica Stjepan Vresk.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba