Policija otprije im poznatog prekršitelja u Svedruži lovila 'pod rotirkama'

Vozio s 2,26 promila alkohola u krvi, pa je uhićen i kažnjen s 10.000 kuna i oduzimanjem vozačke na tri mjeseca

Objavljeno: 10.05.2021. AB

U Svedruži su u subotu oko 19. 20 sati, policijski službenici prilikom nadzora prometa zaustavili osobno vozilo u pokretu, uporabom rotacijskih svjetala, kojim je upravljao 48-godišnjak. Utvrđeno je kako vozi s 2,26 promila alkohola u organizmu, kao i da je recidivista prometnih prekršaja te je, s obzirom da su navedene okolnosti opravdavale bojazan da će ponoviti istovrsne prekršaje, 48-godišnjak uhićen. Uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja doveden je na Općinski sud u Zlataru, Stalna služba u Krapini, gdje mu je izrečena novčana kazna od 10.000 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima “B” kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Najnovije po kategorijama

ŽELIMO ZADRŽATI MLADE NA NAŠIM BREGIMA: “Lobor će uskoro dobiti vrtić i kulturni centar, a otkupit ćemo i zemljište za uređenje sportskog centra”

OPĆINA I ŽUPA LOBOR SUTRA SLAVE SVOJ DAN: Tim povodom, razgovarali smo s načelnicom Ljubicom Jembrih, koja je dobila povjerenje građana za drugi mandat na čelu općine

ŽELIMO ZADRŽATI MLADE NA NAŠIM BREGIMA: “Lobor će uskoro dobiti vrtić i kulturni centar, a otkupit ćemo i zemljište za uređenje sportskog centra”

Objavljeno: 25.07.2021. jelenajazbec

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter