Taman se spremao napustiti objekt s otuđenim predmetima...

Usred noći krao u zdravstvenoj ustanovi u Stubičkim Toplicama, zatekla ga policija

Objavljeno: 10.05.2021. zagorjeinternational

Policijski službenici PU krapinsko – zagorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe.
Naime, u nedjelju oko 1.40 sati policijski službenici PU krapinsko – zagorske zatekli su mušku osobu u zdravstvenoj ustanovi u Stubičkim Toplicama u namjeri da s otuđenim predmetima napusti objekt. Osoba je dovedena u službene prostorije na kriminalističko istraživanje te je utvrđeno da se radi o 36-godišnjem hrvatskom državljaninu. Materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelom iznosi oko 13.000 kuna. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnesena je nadležnom državnom odvjetništvu. Fotografije pokušaja krađe objavljene su i na Facebook stranici Policija zaustavlja KZŽ.
Zabilježene su još dvije krađe. U noći sa subote na nedjelju nepoznati je počinitelj u Andraševcu otuđio smjerokazne oznake, čime je nastala šteta od nekoliko stotina kuna, dok je u razdoblju od početka siječnja do 9. svibnja nepoznati počinitelj na Sljemenu otuđio bakrene oluke s objekta ustanove, čime je nastala šteta od nekoliko stotina kuna.
U noći sa subote na nedjelju nepoznati je počinitelj razbio stakla na vikend kući u Matencima, čime je vlasnik, 59-godišnji hrvatski državljanin, oštećen za nekoliko tisuća kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba