ISKORISTITE SVOJ POTENCIJAL

Pronađite posao po svojoj mjeri na području Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 09.05.2021. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Bluesun zapošljava konobara (m/ž) u Mariji Bistrici. Rok prijave je 15.5. Posao podrazumijeva posluživanje hrane i pića u a la carte i pansionskom restoranu, proaktivnost i ljubaznost u ophođenju s gostima, rad s blagajnom i novčanikom, održavanje higijena na radnom mjestu te samostalno držanje stolova. Potrebna je srednja stručna sprema ili KV, poželjno ugostiteljskog smjera te najmanje godinu dana radnog iskustva. Prijavite se.

Okorito d.o.o. zapošljava operatora završne opreme (m/ž). Mjesto rada je Pregrada, a prijave su otvorene do 31.5. Posao obuhvaća kompletiranje gotovih proizvoda, zavarivanje i montažu dodatnih elemenata na proizvod, dotadu dodatnih dijelova potrebnih ua kompletiranje proizvoda u zadanoj kvaliteti. Više na linku.

Petruzalek d.o.o. traži pomoćnog skladištara (m/ž). Mjesto rada je Gubaševo, a prijaviti se možete najkasnije do 14.5. Posao podrazumijeva manipulaciju ulaznom i izlaznom robom te ostale poslove vezane uz radno mjesto. Poželjan je položen ispit za rukovanje viličarem. Više na linku.

Tehnoguma d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji tehničke robe (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a prijave su otvorene do 14.5. Posao obuhvaća rad na prešama za vulkanizaciju gume, a prednost je iskustvo u radu s gumenim smjesama. Potrebna je godina dana radnog iskustva te srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

TMT Mobiliti d.o.o. zapošljava tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a prijaviti se možete do 1.6. Posao obuhvaća rad na jednostavnim i složenim uključenjima kod korisnika na svjetlovodnoj i bakrenoj mreži. Složena uključenja uključuju izradu vertikale i instalacije. Provjerite detalje ovdje.

Terme Stubaki zapošljavaju fizioterapeuta/ masera (m/ž), wellnes terapeuta (m/ž), računovođu (m/ž), kozmetičara (m/ž), kuhara (m/ž), kuhinjskog radnika (m/ž). sobara (m/ž). Lokacija rada su Stubičke Toplice. Poslodavac očekuje komunikativne, kreativne osobe sa iskustvom. Više na linku.

Eko – Flor d.o.o. zapošljava rukovatelja vagom (m/ž). Mjesto rada je Oroslavje, a prijave su otvorene do 16.5. Posao podrazumijeva vaganje na kolnu i platformsku vagu, vaganje prilikom zaprimanja otada, vaganje prilikom otpreme otpada, ispisivanje i potpisivanje vagarskog lista i slično. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Mat – Prom d.o.o. traži radnika u proizvodnji (m/ž). Lokacija rada je Konjščina, a rok prijave je 26.5. Posao podrazumijeva rad u proizvodnji, pakiranje proizvoda za isporuku, povremenu dostavu proizvoda. Potrebna je završena osnovna škola. Više na linku.

HGH instalacije, obrt, zapošljava vodoinstalatera (m/ž). Lokacija rada je Veliko Trgovište, a potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 15.5. Posao obuhvaća izvođenje instalacija vode i odvodnje. Potrebna je srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Špiranec zapošljava radnika u ugositeljstvu (m/ž). Lokacija rada je Bedekovčina, a prijaviti se možete najkasnije do 22.5. Potrebna je minimalno osnovna škola, a radno iskustvno nije uvjet. Posao obuhvaća usluživanje gostiju. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba