Na 97. izborno - izvještajnoj skupštini izabrano je novo vodstvo

Novi predsjednik DVD-a Zabok je Želimir Lež, a zapovjednik Željko Tršinski

Objavljeno: 08.05.2021. zagorjeinternational

Održana je 97. izborno – izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Zabok, na kojoj je izabrano novo vodstvo za mandatno razdoblje od 2021. do 2026. godine. Za predsjednika je izabran Želimir Lež, a za njegovog zamjenika Tihomir Tršinski. Zapovjednik će u narednom razdoblju biti Željko Tršinski, njegov zamjenik Ivan Črnjević, a za tajnika je izabran Darko Fiket. Novo je vodstvo tom prilikom zahvalilo dosadašnjem predsjedniku i zapovjedniku na predanom radu.
U prošloj izazovnoj godini, koju je obilježila pandemija koronavirusa, a koja je nažalost, još uvijek prisutna, članovi DVD-a istaknuli su se u zadaćama vezanim upravo uz suzbijanje pandemije, istaknuto je na skupštini.
Uz COVID-19, godinu su obilježili i potresi, stoga su vatrogasci sudjelovali i na sanacijama posljedica potresa u Krapinsko – zagorskoj županiji. Uz pomoć Grada Zaboka i sponzora, odvojili su dio svog slobodnog vremena i za druge aktivnosti, pa su tako obnovili prostore i krovište Vatrogasnog doma. 

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter