Grad Zabok u uređenje četiri igrališta uložio više od 100.000 kuna

HANŽEK: Trudimo se postupno obnavljati i opremati sva dječja igrališta na području grada, na radost naših mališana

Objavljeno: 08.05.2021. zagorjeinternational


Iz Grada Zaboka ističu kako kontinuirano ulažu u uređenje i opremanje dječjih igrališta, a dokaz tome je i činjenica da je u proteklom periodu uređeno i opremljeno nekoliko igrališta.

– Tako je u Tisanić Jarku postavljena ljuljačka s toboganom, klackalica, vrtuljak i njihalica, a obnovljena je i klupa. Vrijednost spomenutih radova iznosila je 40.750 kuna s PDV-om. I park u Dubravi Zabočkoj dobio je novo ruho. Kupljena je ljuljačka, klackalica i njihalica, a obnovljen je i vrtuljak. Za to su utrošene 22.000 kuna s PDV-om. Dječje igralište u Gubaševom dobilo je novu ljuljačku s toboganom vrijednu 16.200 kuna s PDV-om, dok je u Lugu Zabočkom postavljena nova ljuljačka s toboganom, ljuljačka i njihalica. Vrijednost radova bila je 22.000 kuna s PDV-om. Valja reći kako je u spomenute iznose uključena nabava i doprema sprava te izrada temelja i postavljanje. Trudimo se postupno obnavljati i opremati sva dječja igrališta na području grada, na radost naših mališana. Osim što uređujemo parkove i igrališta po naseljima u Zaboku, u planu je i potpuna rekonstrukcija Parka Milana Prpića u Zaboku, za što već postoje i idejna rješenja – istaknuo je gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter