Lovro Brezovečki iz marijabistričkog Savate kluba "Kobra" okitio se titulom juniorskog prvaka Hrvatske

“Zbog pandemije, treninge smo održavali na dvorištu, i po kiši i po vjetru. Mogli smo odustati, ali sportski duh nije odustajanje i predaja”

Objavljeno: 03.05.2021. zagorjeinternational

U Svetom Ivanu Zelini održano je Prvenstvo Hrvatske u savate boksu za juniorke, juniore, seniorke i seniore.
Savate klub ”Kobra” Marija Bistrica nastupio je s jednim borcem, juniorom Lovrom Brezovečkim, u čijoj je kategoriji do 70 kilograma bilo osam boraca. Lovro se okitio titulom juniorskog prvaka Hrvatske.
Trener Darko Milošić rekao je za Radio Mariju Bistricu kako je zbog situacije s pandemijom treninge sa svojim borcima održavao na vlastitom dvorištu, jer su oni u zatvorenim prostorima zabranjeni.

– Bilo je treninga po kiši, vjetru, dogodilo se da počnemo s treningom pa se, nakon što počne kiša, sklonimo pod nadstrešnicu i čekamo da stane kiša kako bismo nastavili s treningom. Mogli smo stati, odustati od svega, ali ne… Sportski duh nije odustajanje i predaja. Zato nam je ovo poticaj i motivacija da bez obzira na to koliko nam je bilo teško bez natjecanja, bez treninga, bez mogućnosti treniranja u zatvorenom prostoru, nastavimo još žešće i jače u nadi da će se, nadam se čim prije, ova pandemija staviti pod nadzor i život krenuti u normalnom smjeru – rekao je Milošić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba