Autobus je krenuo iz Varaždina, a obišli su Trnovec Bartolovečki, Ludbreg, Varaždinske Toplice, Novi Marof, Ivanec, Lepoglavu, Vidovec i Sračinec

Reformisti ljubičastim autobusom prošli Varaždinskom županijom i čestitali građanima Praznik rada

Objavljeno: 02.05.2021. AB

Jučerašnji praznik rada i sunčano vrijeme, Reformisti su iskoristili kako bi svojim sugrađanima diljem Županije uživo čestitali Praznik rada. U ljubičastom autobusu vozili su se predsjednik Reformista i župan Varaždinske županije Radimir Čačić, predsjednica Županijske organizacije Reformista i saborska zastupnica Natalija Martinčević, predsjednik Regionalnog saveza Sjeverozapadne Hrvatske i državni tajnik Tomislav Paljak, potpredsjednici Županijske organizacije Reformista Valerija Paljak i Željko Bedeković, aktualni zamjenik župana i kandidat za zamjenika župana u sljedećem mandatu  Robert Vugrin te kandidati Reformista za gradonačelnike i načelnike.

Autobus s Reformistima krenuo je iz Varaždina, a nakon kave s građanima na Korzu posjetili su Trnovec  Bartolovečki, Ludbreg, Varaždinske Toplice, Novi Marof, Ivanec, Lepoglavu, Vidovec i Sračinec.

U svakom od ovih gradova i općina kratko su se zadržali i zaželjeli sugrađanima ugodan Praznik rada uz simbolične poklone.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba