Vlatka Crnić kandidatkinja je koalicije SDP - HSS za načelnicu Desinića

“Desiniću se kroz razne fondove nude mnoge mogućnosti koje je potrebno iskoristiti u što većoj mjeri”

Objavljeno: 30.04.2021. zagorjeinternational

Na prijedlog koalicije općinskih organizacija Socijaldemokratske partije i Hrvatske seljačke stranke, Vlatka Crnić bit će kandidatkinja za načelnicu Desinića. Predstavljajući se u petak na Trgu sv. Jurja u Desiniću, Crnić je građanima zahvalila na potpisima i porukama podrške, a predstavnicima županijskih i općinskih organizacija SDP-a i HSS-a na prijedlogu kandidature i pruženoj pomoći.

– Već osam godina aktivno sudjelujem u radu Općinskog vijeća i samim time upoznata sam s problemima i nedostacima u našem kraju. Smatram da Desinić ima velike potencijale, između ostaloga, i u turizmu. Tu je, naravno, i poljoprivreda, a uz poticaje za povećanje proizvodnje, trebalo bi svakako ulagati i u brendiranje domaćih proizvoda i njihov lakši plasman na tržište – istaknula je kandidatkinja za načelnicu, koja trenutno radi kao voditeljica EU projekata te ističe kako se Desiniću kroz razne fondove nude mnoge mogućnosti koje je potrebno u što većoj mjeri i iskoristiti.
Podršku Vlatki Crnić svojim su dolaskom dali potpredsjednik SDP-a Hrvatske i predsjednik SDP-a KZŽ Siniša Hajdaš Dončić, koordinator za ŽO HSS-a KZŽ Dražen Čvek, gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj te aktualni krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, kandidat za još jedan mandat na toj funkciji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba