Reformisti u Varaždinu predali preko 10 tisuća potpisa za ponovnu kandidaturu župana Čačića, a gotovo isti broj potpisa prikupili su i kandidati za (grado)načelnike

ČAČIĆ: Siguran sam da će ovaj rezultat u prikupljenim potpisima, biti još uvjerljiviji na izborima

Objavljeno: 29.04.2021. zagorjeinternational

Predsjednik Reformista i varaždinski župan Radimir Čačić predao je u srijedu, u pratnji zamjenika župana Roberta Vugrina i predsjednice Županijske organizacije i saborske zastupnice Natalije Martinčević, potpise građana za kandidaturu za varaždinskog župana i listu Reformista za Županijsku skupštinu.

– Sa zahvalnošću i ponosom na rad aktivista i članova Narodne stranke – Reformisti, imam čast predati kandidaturu za župana Varaždinske županije. Ukupno je prikupljeno preko 20.000 potpisa diljem Varaždinske županije, za župana danas predajemo 10.298 potpisa, a 9945 potpisa prikupili su naši kandidatkinje i kandidati za načelnike i gradonačelnike diljem Županije. Ovo je uvjerljivo najbolji rezultat jedne samostalne stranke koja izlazi na izbore. Siguran sam da će taj rezultat u prikupljenim potpisima, biti još uvjerljiviji na izborima – rekao je župan Radimir Čačić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba