"ZA NAŠ HUM NA SUTLI": Aktualni načelnik Zvonko Jutriša objavio je kandidaturu za još jedan mandat na čelu Općine

“Svoja iskustva i znanja usmjerit ću u realizaciju projekata koji su ‘debelo’ u pripremi, ali i onih u koje će trebati uložiti dosta energije za njihovu realizaciju”

Objavljeno: 28.04.2021. zagorjeinternational

Aktualni načelnik Huma na Sutli Zvonko Jutriša objavio je kandidaturu za još jedan mandat na čelu Općine te kandidaturu za listu grupe birača općinskih vijećnika koje je nositelj. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

– Dragi prijatelji, moji Humčani i Humčanke, s velikom vas radošću obavještavam kako sam predao svoju kandidaturu za načelnika općine Hum na Sutli, a ujedno i kandidaturu za listu grupe birača općinskih vijećnika koje sam nositelj. Onima koji su mi iskazali svoje povjerenje i podržali moju kandidaturu od srca zahvaljujem. Ono što je svakako izazov u ovom trenutku za mene osobno, su realizirani projekti koji su iza nas, oni koji su “debelo” u pripremi i oni u koje će trebati uložiti dosta energije za njihovu realizaciju, a sve s ciljem stvaranja još boljih uvjeta življenja i višeg standarda svih žitelja Huma na Sutli. Prije svega, ponudit ću svoja dosadašnja iskustva i znanja te ih usmjeriti u realizaciju već naznačenih projekata. Želja mi je u nadolazećem razdoblju zaokružiti globalnu priču oko svih velikih komunalnih i ostalih infrastrukturnih projekata naše općine. Za naš Hum na Sutli! Vaš Zvonko – napisao je Jutriša.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba