Osvježite garderobu odjećom na akciji:

Najnoviji modni trendovi 2021. za svačiji džep!

Objavljeno: 27.04.2021. zagorjeinternational

Proljeće je idealno vrijeme za promjene. Priroda se budi, život počinje iznova, a svi mi to volimo i obilježiti dobrim krečenjem, temeljitim čišćenjem doma i preinakom garderobe. Sredina proljeća također je idealno vrijeme za „preokretanje“ ormara iz zimske u ljetnu odjeću.

Kako biste zakoračili u proljeće i ljeto dobrog raspoloženja i visokog samopouzdanja, uvijek je dobro opremiti garderobu odjećom u kojoj se osjećate ugodno i koja je u skladu s najnovijim trendovima. No, trendy odjeća ne podrazumijeva da ćete morati dići omanji gotovinski kredit za novu torbicu. Zahvaljujući katalozima i akcijama, moguće je opremiti ormar u skladu s trendovima za manje novca nego ikad!

U nastavku donosimo neke od modnih trendova 2021. koje možete pronaći na akcijama!

Bež boja

Svake sezone, jedna boja potpuno prevlada sve druge palete i postane apsolutni modni hit te godine. Ove godine u pitanju su palete bež boje. Prednosti nošenja bež boja je što i najobičnijem outfitu daju dašak profinjenosti i luksuza. Komade u bež boji vrlo ćete lako kombinirati s ostalim dijelovima vaše garderobe.

Trenirke i casual odjeća

Zahvaljujući pandemiji, radu od kuće i novom normalnom, odjeća koju smo inače nosili na kauču pred TV-om dospjela je na ulice, svakodnevne aktivnosti, te čak i modne piste. Za najširu ponudu trenirki, tajica i ostalih loungewear komada odjeće, pogledajte Lidl katalog, koji svakog tjedna donosi udobne, ali trendy basic ponude.

Mini hlačice

S dolaskom toplijeg vremena, moramo razmišljati i o prilagodbi garderobe ljetu, plaži i (svi se nadamo) moru. Ove godine, poznati dizajneri kao što su Dior, Isabel Marant i Alberta Ferretti uvrstili su mini hlačice u svoje kolekcije, a u trgovinama se mogu pronaći već sada.

Traper

Još ćemo se načekati godine i sezone kada obične, plave traperice izađu iz mode. Ovaj bezvremenski komad odjeće nastavlja dominirati i u 2021. No, ono što je novost je povratak traper jakne, za koju su mnogi mislili da će zauvijek ostati u ranim 2000.-ima. Traper jakna odličan je izbor za prijelaznu proljetnu jaknu dok je vrijeme još pre nepredvidivo za izlazak u samoj majici.

Na policama modnih trgovina i u katalozima također ćete sve češće naići na traper haljine. To je samo još jedan od znakova da je traper ove godine neupitno važan i upečatljiv trend.

Baloneri

Kao što smo već spomenuli, važno je imati dobru prijelaznu jaknu dok je vrijeme još promjenjivo, a osim traper jakne, baloner je još jedan odličan izbor. Također, ova popularna „detektivska“ jakna spaja se s još jednim modnim trendom 2021. – bež bojom. Baloner je prilagodljiv i ide uz bezbroj modnih kombinacija, tako da će se vrlo lako uklopiti u ostatak vaše garderobe, bez obzira koji stil imate.

Klasične crne balerinke

Što je s cipelama? Još jedan klasični, minimalistički trend vratio se na velika vrata u 2021., a radi se o običnim crnim balerinkama, koje pristaju uz zaista svaki outfit. Pronaći ćete u svakoj trgovini, a velika prednost je što su vrlo priuštive i u velikim trgovinama često ih možete naći po cijeni i manjoj od 100 kuna.

Koji je vaš omiljeni modni trend ove sezone? Hoćete li ove godine osvježiti proljetnu i ljetnu garderobu?

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba