Policija objavila detalja jučerašnje teške nesreće kod Zlatara

Biciklist (52) smrtno stradao pri neopreznom izlasku iz vlastitog dvorišta, na njega autom naletio 24-godišnjak

Objavljeno: 27.04.2021. alenbrodar

U Ratkovcu kraj Zlatara, u ponedjeljak je došlo do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 52-godišnji biciklist, o čemu smo već izvijestili.

Policijskim očevidom utvrđeno je da je do nesreće došlo jer 52-godišnjak, upravljajući biciklom na izlasku iz dvorišta, prilikom uključivanja u promet, nije propustio osobno vozilo kojim je upravljao 24-godišnjak. Pritom je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u bočnu stranu bicikla, uslijed čega je biciklist zadobio ozljede od kojih je na mjestu događaja preminuo. Očevid prometne nesreće obavio je dežurni zamjenik općinskog državnog odvjetnika zajedno s policijskim službenicima. Osobno vozilo 24-godišnjaka je privremeno oduzeto radi vještačenja. Mrtvo tijelo smrtno stradalog prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

U vremenu od 17.55 do 23.40 sati dio ceste 2169 bio je zatvoren za sav promet, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter