Policija tijekom vikenda na zagorskim prometnicama obavila očevid kod sedam prometnih nesreća, utvrđena i 134 prekršaja

U Gubaševom i na Sljemenu vozači skrivili nesreće pod utjecajem alkohola, u Donjoj Batini jedna osoba teško ozlijeđena

Objavljeno: 26.04.2021. AB

Policijski službenici PU krapinsko – zagorske tijekom vikenda obavili su očevid kod sedam prometnih nesreća. Pet prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom, a dogodile su se u Pregradi i Karivarošu, zbog nedržanja vozila uz desni rub kolnika, u Svetom Križu Začretju zbog oduzimanja prednosti prolaska, na Sljemenu, uslijed nepropisne vožnje unatrag i u Gubaševu, uslijed neprilagođene brzine. Vozači u prometnim nesrećama u Gubaševu i na Sljemenu upravljali su vozilima pod utjecajem alkohola, s 1,81, što je i rekord vikenda te s 1,05 promila. U prometnoj nesreći do koje je došlo u Maču uslijed oduzimanja prednosti prolaska, jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede, dok je u prometnoj nesreći koja se dogodila u Donjoj Batini zbog nedržanja vozila uz desni rub kolnika jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Tijekom vikenda utvrđena su i 134 prometna prekršaja, od kojih 86 prekršaja nepropisne brzine kretanja vozila, šest prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, sedam prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, dva prekršaja nepropisnog korištenja mobitela tijekom vožnje te 33 ostala prekršaja u prometu. Najveća brzina kretanja vozila utvrđena je na D/14 u visini mjesta Andraševec, od 134 km/h.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter