STRADAO MOTOCIKLIST (30) U DONJOJ BATINI: Izgubio nadzor, udario u živicu i pao na kolnik - teško je ozlijeđen

PROTIV NJEGA SLIJEDI OPTUŽNI PRIJEDLOG: Vozio s 1,61 promilom alkohola, za vrijeme dok mu je vozačka poništena, neregistriranim motociklom i bez kacige

Objavljeno: 26.04.2021. JJ

U nedjelju oko 1 sat u Donjoj Batini je došlo do prometne nesreće u kojoj je 30-godišnji hrvatski državljanin zadobio teške tjelesne ozljede.
Do prometne nesreće je došlo na način da se 30-godišnjak, upravljajući motociklom, nije držao uz desni rub kolnika već je u blagom zavoju izgubio nadzor nad vozilom, sletio van ruba kolnika i zatim prednjim dijelom motocikla udario u živicu nakon, čega je došlo do pada motociklista na kolnik. 30-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede te je prevezen u Opću bolnicu Zabok i bolnicu hrvatskih veterana, gdje mu je pružena liječnička pomoć, a zatim u Klinički bolnički centar Zagreb.
Utvrđeno je kako je motociklist vozilom upravljao sa 1,61 promila alkohola u organizmu, za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena, neregistriranim motociklom i bez zaštitne kacige.
Protiv 30-godišnjeg vozača motocikla slijedi optužni prijedlog.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter