Iskoristite svoj potencijal

Pronađite posao po svojoj mjeri na području Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 26.04.2021. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Reca d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž) za područje okolice Zagreba i Hrvatskog zagorja. Prijave su otvorene do 26.4. Potrebni su uvjeti minimalno srednja stručna sprema, spremnost na terenski rad, komunikativnost, pregovaračke i prezentacijske vještine, motiviranost i fokus na postizanje ciljeva, spremnost na kontinuirano učenje te vozačka dozvola B kategorije. Iskustvo u sličnim terensko-komercijalnim poslovima je prednost. Aplicirajte.

Saluto Daf d.o.o. zapošljava masera (m/ž) u Zaboku. Prijaviti se možete najkasnije do 9.5. Posao obuhvaća pružanje medicinske, limfne ručne i sportske masaže. Potrebno je iskustvo rada od tri godine i srednja stručna sprema. Provjerite detalje putem linka.

Dom za starije i nemoćne osobe Sv. Katarina zapošljava medicinsku sestru ili tehničara (m/ž). Mjesto rada su Zagorska Sela, a prijave se zaprimaju najkasnije do 26.4. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Više na linku.

Q-Mobile Factory d.o.o. zapošljava stolara (m/ž) u Velikom Trgovištu. Rok prijave je 30.4. Posao obuhvaća obavljanje rada u izgradnji mobilnih kućica. Potrebno je više izvršitelja i završena minimalno osnovna škola. Više na linku.

Knjigovodstveni servis Goga traži radnika za rad na izradi betonskih proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ, a prijave su otvorene do 12.5. Posao obuhvaća rad na izradi betonskih proizvoda. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Provjerite detalje ovdje.

Ferrostil Mont traži montera metalnih konstrukcija (m/ž), bravara (m/ž) i vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Zabok. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite kako aplicirati.

La-Ro promet d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž). Mjesto rada je Bedekovčina, a prijaviti se možete najkasnije do 30.4. Posao obuhvaća održavanje i popravke pojednih voznih sklopova, generalne remonte vozila. Potrebna je srednja stručna sprema i minimalno dvije godine iskustva. Provjerite detalje putem linka.

GZR-Poslek d.o.o. zapošljava građevinskog limara (m/ž) u Klanjecu. Prijaviti se možete do 30.4. Traži se radnik/ ca za rad na krovovima. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme s probnim radnom. Prijevoz do mjesta rada osigurava poslodavac. Provjerite detalje ovdje.

Optana 22 d.o.o. zapošljava prodavača – komercijalista u proizvodnji (m/ž). Lokacija rada je Zabok, a prijaviti se možete najkasnije do 30.4. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema te radno iskustvo od godine dana. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

Hon-Ing d.o.o. traži tiskara flexotiska (m/ž). Lokacija rada je Sveti Križ Začretje, a prijaviti se možete najkasnije do 15.5. Uvjeti su srednja stručna sprema grafičkog ili nekog drugog tehničkog smjera, spretnost u rukovanju sa strojevima i materijalom za tisak. Poželjno je radno iskustvo, ali nije uvjet. Očekuje se sposobnost rada u timu, točnost i odgovornost u radu. Provjerite više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba