Objavljen je javni poziv za inicijalni upis djece, kako bi se doznao broj i raspon godina djece koja bi ujesen mogla krenuti u vrtić

ZAINTERESIRANI STE ZA UPIS DJETETA U MAČANSKI DJEČJI VRTIĆ? Popunite obrazac do 21. svibnja

Objavljeno: 25.04.2021. JJ

Početak rada Dječjeg vrtića “Mačići” u općini Mače planiran je za rujan, no, kako bi do tada obavili sve pripremne radnje, sukladno Planu upisa u DV za pedagošku godinu 2021./2022., Upravno vijeće vrtića objavilo je javni poziv za inicijalni upis djece.
Cilj je saznati broj djece i raspon dobi djece koju roditelji s područja općine Mače i susjednih jedinica lokalne samouprave namjeravaju upisati u Dječji vrtić “Mačići”, a koja trenutno pohađaju dječje vrtiće ili čuvaonice u susjednim jedinicama lokalne samouprave ili koja uopće nisu polaznici dječjeg vrtića ili čuvaonica, da bi se mogli raspisati i provesti “pravi” upisi.
To znači da ovo nisu upisi, već predupisi. Javni poziv za upis objavit će se naknadno i to nakon provedbe ovog inicijalnog upisa kojim će biti propisana sva potrebna dokumentacija, rokovi prijave, način bodovanja i druga pitanja važna za upis.
Dječji vrtić “Mačići” predviđen je za upis maksimalno 52 djece raspoređene u tri skupine, od čega jedna jaslička skupina za 12 djece od jedne do tri godine te dvije vrtićke skupine za 40 djece (po svakoj skupini 20), od tri do sedam godina, odnosno, do polaska u osnovnu školu.
Na javni poziv za Inicijalni upis djece mogu se javiti roditelji čija će djeca do 31.8.2021. navršiti godinu dana ili više.
Da bi iskazali svoj interes potrebno je popuniti, potpisati i predati obrazac prijave na Javni poziv za Inicijalni upis. Obrazac se može preuzeti na internetskoj stranici Općine ili u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Mače. Popunjeni i potpisani obrazac možete poslati elektroničkim putem na [email protected], poštom na adresu Općina Mače, Mače 30, 49251 Mače ili predati osobno svakim radnim danom u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Mače od 7 do 15 sati.
Rok za predaju obrasca je 21. svibnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba