HOK I INA POTPISALI NOVI SPORAZUM: Osigurani bolji uvjeti nabave naftnih derivata za obrtnike

RANOGAJEC: Pozivam obrtnike da koriste ovu mogućnost, vjerujem da će biti zadovoljni

Objavljeno: 25.04.2021. zagorjeinternational

Hrvatska obrtnička komora (HOK) i INA d.d. potpisali su novi sporazum o suradnji, kojim obrtnicima osiguravaju još veće popuste pri opskrbi naftnim derivatima na svim maloprodajnim mjestima INA-e u Republici Hrvatskoj.

Ova suradnja ostvarena je kroz projekt Hrvatske obrtničke komore HOK Obrtnik plus, u okviru kojeg HOK svojim članovima omogućava pogodnosti kod raznih dobavljača roba i usluga, čime obrtnici ostvaruju značajne uštede u poslovanju.

– Odlična dugogodišnja suradnja s INA-om d.d. rezultirala je potpisivanjem novog sporazuma, koji našim članovima donosi još veće popuste pri nabavi naftnih derivata. Na ovaj način želimo pomoći obrtnicima da smanje troškove svojeg poslovanja, naročito u ovom kriznom periodu kada im je svaka ušteda značajna. S obzirom da naftne derivate u svom poslovanju koristi svaki obrtnik, vjerujem da će svi biti zadovoljni uvjetima koje smo za njih dogovorili. Ovom prilikom pozivam obrtnike da koriste ovu mogućnost, a o načinima korištenja pogodnosti mogu se obratiti svom matičnom udruženju, županijskoj komori ili HOK-u, koji im stoje na raspolaganju –  rekao je Dragutin Ranogajec, predsjednik Hrvatske obrtničke komore.

Detalje o uvjetima i načinu ostvarivanja pogodnosti kod partnera INA d.d., obrtnici mogu pronaći na stranicama Hrvatske obrtničke komore.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter