NOVA INVESTICIJA U HUMU NA SUTLI: Trgocentar gradi mali trgovački centar

Humčani će dobiti trgovinu mještovite robe s gastro odjelom, mesnicom i poljoapotekom na jednom mjestu, a ovaj dio općine jednu novu vizuru

Objavljeno: 25.04.2021. Alen Brodar

U Humu na Sutli počela je realizacija još jednog projekta značajnog prije svega za građane, a radi se o izgradnji novog trgovačkog centra koji gradi zabočki Trgocentar.

Riječ je o objektu veličine oko 1000 četvornih metara za koji je u tijeku pribavljanje svih potrebnih dokumenata, za ishođenje građevinske dozvole.

Između Općine i Vetorpacka

– Bit će smješten između sadašnjeg parkirališta Općine i upravne zgrade Vetropack Straže. Humčani će time dobiti novu ponudu mješovite robe, ali imat će i gastro odjel, mesnicu i poljoapoteku, a uz objekt će biti izgrađeno i parkiralište – predstavio nam je projekt načelnik Huma na Sutli Zvonko Jutriša.

Objašnjava da je poduzeće Trgocentar godinama imalo u najmu jedan općinski prostor, u kojem je poljoprivredna apoteka i već se godinama razgovara da tome nije mjesto tamo i da bi trebalo nešto poduzeti.

Više sadržaja

– Zajednički je to stav nas te vlasnika i direktora Trgocentra, gospodina Dragutina Bratkovića. Tako smo došli do rješenja te su oni s vlasnicima zemljišta i starih ruševnih zgrada na njima uspješno ispregovarali i to kupili, kako bi se na tom prostoru napravio jedan mali trgovački centar. Bit će to funkcionalniji objekt s puno više sadržaja nego što je slučaj sada, a i uljepšat će ovaj dio općine, bit će to još jedna nova vizura Huma na Sutli – otkrio nam je Jutriša, najavljujući kako će radovi će krenuti možda već i ove godine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba