Za njih je ukupno osigurano 384.000 kuna

Zlatarska gradonačelnica potpisala ugovore o financiranju sportskih udruga i udruga u području razvoja civilnog društva

Objavljeno: 24.04.2021. zagorjeinternational

U zlatarskoj gradskoj vijećnici potpisani su ugovori o dodjeli novčanih sredstava s udrugama koje su prijavile programe u kategoriji “Razvoj civilnog društva – ostalo“. Gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek čestitala je svim udrugama prijavljenim na natječaj te im zahvalila na njihovom djelovanju, naglasivši važnost razvoja civilnog društva i udruga koje djeluju unutar njega, posebno u ovo izazovno vrijeme globalne pandemije.
– Grad Zlatar sufinancira ne samo udruge sa sjedištem na području Zlatara, nego i udruge s područja Krapinsko – zagorske županije koje djeluju i imaju korisnike s područja Zlatara. Ukupan iznos novčanih sredstava koji će biti dodijeljen u prioritetnom području “Razvoj civilnog društva” iznosi 134.000 kuna – rekla je gradonačelnica Auguštan –  Pentek.
U Uredu gradonačelnice su pak potpisani i ugovori o dodjeli novčanih sredstava s ovlaštenim osobama udruga kojima su dodijeljena sredstva u području “Sport i rekreacija“
Gradonačelnica je također zahvalila udrugama koje su podnijele molbu za financiranje projekata i programa te na njihovom doprinosu promociji Zlatara.
– Želja Grada je poticati razvoj i promociju sporta te posebno uključivanje djece i mladih u sportske aktivnosti. Ukupan iznos novčanih sredstava koji će biti dodijeljen u području “Sport i rekreacija“ iznosi 250.000 kuna – otkrila je Auguštan – Pentek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba