SRCEM ZA ZAGORJE: Nezavisni načelnici Robert Greblički, Zvonko Jutriša, Anđelko Topolovec, Josip Beljak i Andrija Ranogajec predstavili svoju listu za Županijsku skupštinu KZŽ

“JER LJUBAV UVIJEK POBJEĐUJE”: Svoje poteze povlačimo iz ljubavi prema svom kraju, a ne iz bunta ili političkih podjela

Objavljeno: 23.04.2021. zagorjeinternational

Inicijativa nezavisnih načelnika Krapinsko – zagorske županije pod nazivom “Srcem za Zagorje”, koju čine Robert Greblički, načelnik Velikog Trgovišća, Zvonko Jutriša, načelnik Huma na Sutli, Anđelko Topolovec, načelnik Radoboja, Josip Beljak, načelnik Stubičkih Toplica i Andrija Ranogajec, načelnik Jesenja, na glavnom gradskom trgu u Krapini predstavila je svoju listu za Županijsku skupštinu te građanima približila svoje ideje oko razvoja županije i kako će ih ostvariti.

Svojevrsni korektiv

Zanimljivost ove liste je da nisu istaknuli kandidata za župana jer tvrde da ih zanima samo Županijska skupština, kao svojevrsni korektiv politike buduće županijske vlasti, te da će tim političkim potezom nadograđivati sve što su stvarali na razini svojih općina koje su vodilli u proteklim mandatima. Današnji dan za predstavljanje glavnih imena s liste “Srcem za Zagorje” odabrali su, kažu, simbolično jer je blagdan sv. Jurja i Dan Krapinsko – zagorske županije, a isto tako i dan općina Desinić, Đurmanec i Gornja Stubica, te su tim činom željeli poslati poruku i čestitku svim žiteljima županije i navedenih općina.

Zeleni licitari

Prolaznicima su dijelili zelene licitare u obliku srca, a moglo se i čuti neka zanimljiva imena koja su spominjali građanima da će se također naći na njihovoj listi. Napomenuli su da ih sve zajedno nije okupila politička platforma, već ideja “Srcem za Zagorje”, kojoj je smisao da svoje političke poteze povlače iz ljubavi prema svojem kraju, a ne iz političkog bunta i zbog stranačkih podijela. Na pitanje kako komentiraju motiv ljubavi u političkoj areni, odgovorili su nam jednoglasno da je to zbog toga što ljubav uvijek pobjeđuje!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba