Damir Poljak, načelnik Bednje i kandidat HDZ-a za novi mandat na mjestu načelnika, u samo 24 sata uspio je prikupiti 1300 potpisa podrške za kandidaturu

“Kad se pogleda Bednja, svjedoče naša djela i svi dovršeni projekti, pa ne treba puno govoriti. Vjerujem da će nakon sljedećeg mandata biti još ugodnija općina za život”

Objavljeno: 20.04.2021. zagorjeinternational

Damir Poljak, načelnik Bednje i kandidat HDZ-a za novi mandat na mjestu načelnika, u samo 24 sata uspio je prikupiti 1300 potpisa, iako mu je za pravovaljanu kandidaturu bilo dostatno njih 150.

– Ovakav rezultat govori da je već sada svaki treći birač u općini Bednja svoju potporu dao aktualnom načelniku Poljaku – kažu iz varaždinskog HDZ-a.
Prilikom predaje potpisa, Poljak je izjavio da je općina Bednja doživjela procvat u protekle četiri godine te je najavio da se istim tempom, odnosno, još snažnije, ide dalje i naredne četiri godine.
– Pod tim tempom smatram ravnomjerni razvoj općine, krenimo od Trakošćana, za koji imam gotov projekt za žičaru, etno naselje u Trakošćanu, autokamp, sportski tereni, rotor u Trakošćanu, trgovi u Cvetlinu, Vrbnu, stambene zgrade za mlade u Bednji, park šetnica i mnogi drugi projekti. Stoga kad se pogleda Bednja, naša djela svjedoče, kao i svi dovršeni projekti, pa ne treba puno govoriti. Vjerujem da će nakon još jednog mandata biti još ugodnija općina za život i starima, kao i mladima – izjavio je Poljak okupljenima prilikom predaje potpisa izbornom povjerenstvu.
Uz načelnika Poljaka, na predaji potpisa bili su predsjednik Općinskog vijeća Bednje Vladimir Kramarić te vijećnik Ivan Knez.

Najnovije po kategorijama

Uspješno provedeni programi obrazovanja stručnjaka u turističko – ugostiteljskom sektoru i voditelja za osobe s invaliditetom te osposobljavanja osoba s invaliditetom za kuhare i sobare

ZAHVALJUJUĆI UČILIŠTU "PIRAMIDA ZNANJA" I PARTNERIMA, 59 POLAZNIKA IZ RANJIVE SKUPINE NEZAPOSLENIH OSOBA DOBILO JE NOVU PRILIKU: Održana završna konferencija projekta "Edukacijom ranjivih skupina do zaposlenja u turizmu i ugostiteljstvu"

Uspješno provedeni programi obrazovanja stručnjaka u turističko – ugostiteljskom sektoru i voditelja za osobe s invaliditetom te osposobljavanja osoba s invaliditetom za kuhare i sobare

Objavljeno: 22.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter