I ZAGORJE ĆE BITI DOMAĆIN SVJETSKOG RALLY PRVENSTVA: U nedjelju se održava Brzinski ispit Zagreb/Bliznec - Sljeme - Pila, pa će te prometnice biti zatvorene od 4.20 do 14 sati

APEL GRAĐANIMA: Zatvorite vrata na ulazima u dvorišta, pazite na djecu i životinje, a svoja vozila uklonite s ceste

Objavljeno: 20.04.2021. zagorjeinternational

FIA Svjetsko prvenstvo u reliju održat će se od 22. do 25. travnja sa startom i ciljem u Zagrebu, pritom obuhvativši više županija i gradova. Na području općine Stubičke Toplice, organizira se Brzinski ispit Zagreb/Bliznec – Sljeme – Pila, i to ove nedjelje s dva starta – u 07.20 sati i 10.11 sati. Navedene prometnice i sve njima prilazne stoga će za javni promet biti zatvorene od 4.20 do otprilike 14 sati.
Iz Turističke zajednice općine Stubičke Toplice stoga mole sve mještane koji stanuju na području navedenih mjesta ili koriste ceste koje će biti zatvorene za javni promet, za punu suradnju u organizaciji natjecanja na način da u navedenim vremenima:

  • zatvore sva vrata na ulazima u svoja dvorišta
  • posebnu pažnju posvete brizi o djeci, pazeći da su u svakom trenutku pod kontrolom i na sigurnom
  • domaće životinje i kućne ljubimce drže u zatvorenim prostorima, kako se ne bi nekontrolirano našli na cesti/ulici
  • da svoja vozila uklone s cesta/ulica kojima prolaze staze brzinskih ispita
  • ukoliko nastupe posebne okolnosti koje zahtijevaju intervenciju hitnih službi, da se obrate najbližem sucu (plavi prsluk) i/ili redaru (sivi prsluk) – Organizirani na ovakav način, uz vašu punu suradnju, vjerujemo da će priredba biti organizirana po najvišim FIA sigurnosnim standardima, a da istovremeno neće bitno narušiti vaš svakodnevni ritam življenja. Unaprijed vam zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji, uz očekivanje da će se tradicija održavanja ovog sportskog natjecanja nastaviti i sljedećih godina. Između dva starta, uz koordinaciju sa sucima koji imaju radio-vezu, propuštat će se potrebna vozila – poručuju iz TZ-a općine Stubičke Toplice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba