Branko Sadaić, nezavisni kandidat za gradonačelnika Zaboka, predstavio je kandidate svoje liste za članove Gradskog vijeća

“Kad preuzmemo upravljanje gradom, glas svakog građanina jednako će vrijediti”

Objavljeno: 15.04.2021. zagorjeinternational

U srijedu je na središnjem zabočkom Trgu Ksavera Šandora Gjalskog, nezavisni kandidat za gradonačelnika Zaboka Branko Sadaić predstavio kandidate koji će biti na njegovoj nezavisnoj listi za izbor članova Gradskog vijeća na predstojećim lokalnim izborima.

– Dok, kako čujemo, velike političke stranke i razne opcije imaju problema sa sastavljanjem svojih lista za izbor članova Gradskog vijeća, nama građanima to nije predstavljalo nikakav problem. Jer kada iskreno želite da građani upravljaju gradom, onda je manje bitno je li neki građanin član Vijeća ili nije, je li neki građanin, koji podržava našu inicijativu, na listi ili nije. Ionako, kad preuzmemo upravljanje gradom, glas svakog građanina jednako će vrijediti, glas svakog građanina jednako će se slušati i čuti. Danas smo se ovdje okupili prvenstveno kako bismo predstavili 13 osoba koje će biti na našoj nezavisnoj listi. Uz mene, kao nositelja liste, odnosno, kao prvog na listi, na drugom mjestu bit će Nevenka Spevec, trećem Martin Goluban, četvrtom Domagoj Futivić, petom Kristina Zimić, šestom Davor Martinec, sedmom Ivan Jurčević, osmom Mario Rožić, devetom Davorka Krajačić, desetom Kristijan Klemens, jedanaestom Dijana Goluban, dvanaestom Marjana Popek i trinaestom Mario Vrančić – najavio je Sadaić te istaknuo kako je vrlo zadovoljan kvalitetom svoje liste, kao i brojem žena na listi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba