Nastavak uspješne suradnje Općine i bednjanskih pčelara

Pod sloganom “Pe nujlijpšem kemaučeku ne svijetu Čmalico leiti, a mad lijepe diši“, obilježit će se pčelarske lokacije diljem Bednje

Objavljeno: 14.04.2021. zagorjeinternational


Nastavlja se suradnja između Općine Bednja i aktivnih pčelara na tom području. Stoga je na inicijativu vodstva Pčelarske udruge “Čmalico“, održan sastanak s načelnikom Damirom Poljakom.
Na sastanku je dogovoreno da se ovaj tjedan kreće s obilježavanjem pčelarskih lokacija na području Bednje, pod sloganom “Pe nujlijpšem kemaučeku ne svijetu Čmalico leiti, a mad lijepe diši“.
Raspravljalo se i o pružanju usluga aromaterapije i infopultu pčelara.
Općina je pokazala visoku razinu razumijevanja za probleme svojih pčelara, a jednako tako i želju za očuvanjem proizvodnje i doprinosa biološkoj raznolikosti.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter