Probudite svoju kreativnost!

Inspirirajte se najnovijim trendovima u uređenju interijera predstavljenim u novom PRIMA katalogu

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

U novom PRIMA katalogu predstavljeno je potpuno drugačije iskustvo opremanja doma koje pruža luksuz izražavanja osobnog stila. Novim kolekcijama, PRIMA dizajneri žele pomoći kupcima da oslobode svoju kreativnost i sudjeluju u oblikovanju svog idealnog interijera. Inovativan pristup u osmišljavanju novih kolekcija, omogućio je svakome kupcu da postane dizajner svog životnog prostora. Kreativna i funkcionalna rješenja povezala su moderan dizajn, visokokvalitetne materijale i suvremenu tehnologiju u PRIMA tvornicama.
Kolekcije koje su osmislili predstavljaju različite ukuse i stilove, a zahvaljujući bogatom izboru elemenata, oblikujete namještaj kakav želite. Stvorili su bogate modularne programe koji namještaj prilagođavaju različitim estetskim i prostornim potrebama. Možete birati boje, dekore i materijale te namještaj slagati u manje ili veće sastave kako bi se najbolje prilagodili vašem prostoru.

Modeli: Mia Rkman i Elena Dizdar

Programi obuhvaćaju namještaj za sve prostorije doma u istim materijalima i bojama za stilski usklađen interijer. Razvijeni su u širokoj paleti stilova – od minimalističkog i modernog do klasičnog i retro stila te pružaju raznovrsna rješenja koja prate najnovije trendove prisutne na međunarodnom tržištu.

Model: Mia Rkman

Za detalje vašeg interijera, kojima nitko ne može odoljeti, tu je COCO maison, nizozemski brend čiji je PRIMA ekskluzivan zastupnik. Atraktivne COCO dekoracije obuhvaćaju nekoliko segmenata za uređenje – dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe te mali komadni namještaj.

Vlastiti dizajn, proizvodnju i sve dodatne usluge PRIMA je objedinila u jedinstvenu uslugu cjelokupnog opremanja interijera koja je dostupna u svih 59 salona diljem Hrvatske. Priprema projekta cjelokupnog opremanja je besplatna i prilagođena individualnim potrebama, a uključuje izmjeru,
stručno savjetovanje i predlaganje idejnog rješenja za opremanje doma, apartmana ili kuća za odmor svih veličina i kategorija.

Svoj primjerak kataloga potražite u svim PRIMA salonima ili ga prelistajte na službenoj PRIMA web stranici. Inspirirajte se i osvježite svoj dom novim idejama i kolekcijama!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba