Održana radna akcija čišćenja kupališta uz Sutlu “Ulamov kut“

“Ovako provodimo vrijeme u prirodi, a ujedno doprinosimo čistoći i zdravlju, što nam je u Kumrovcu vrlo važno“

Objavljeno: 12.04.2021. Valentina Cigula

U Kumrovcu je proteklog vikenda održana radna akcija čišćenja kupališta uz rijeku Sutlu – “Ulamov kut”. Radne akcije u Kumrovcu već su postale dio tradicije jer u posljednje četiri godine održavaju se vrlo često, čime volonteri daju svoj osobni doprinos zdravlju i okolišu.  

-Zahvaljujemo svim volonterima koji su izdvojili svoje vrijeme i pridonijeli čistom okolišu. Osim toga, radne akcije su zapravo osmišljene da se međusobno svi zajedno i podružimo, razgovaramo i veselimo. Iako se u proteklih godinu dana borimo s epidemijom COVID-a 19 i pridržavamo se epidemioloških mjera, na ovaj način smo u prirodi i čišćenjem okoliša doprinosimo dobrobiti i zdravlju što nam je u Kumrovcu vrlo važno – poručuju iz Općine Kumrovec.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter