Jelena Pavičić Vukičević pozitivna je na koronu

“Osjeća se dobro, a svoje obveze obavljat će od kuće jer joj je određena mjera izolacije od 10 dana”

Objavljeno: 11.04.2021. AB

Iz Službe za informiranje Grada Zagreba objavili su priopćenje da je Jelena Pavičić Vukičević pozitivna na koronu.

– Zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnice Grada Zagreba, dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević, obavila je danas, 11. travnja, testiranje na COVID 19, te joj je nalaz pozitivan. Zamjenici Pavičić Vukičević određena je mjera izolacije u trajanju od deset dana. Trenutno se osjeća dobro, a svoje obveze nastavit će obavljati od kuće uz pridržavanje uputa liječnika i epidemiologa – piše u priopćenju.

Dnevnik doznaje da se Pavičić Vukičević testirala nakon što je njezin suprug Mladen Vukičević dobio pozitivan nalaz, a na test je otišao zbog putovanja u Švedsku, gdje već dvije godine živi i radi.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter