Pronađite posao po svojoj mjeri

Kliknite i doznajte što se nudi na zagorskom tržištu rada ovog tjedna!

Objavljeno: 11.04.2021. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Boxmark Leather d.o.o. zapošljava mehaničara (m/ž) i šivača (m/ž) za rad u Zlatar Bistrici. Rok prijave je 20.4. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo. Mogu se javiti i osobe bez radnog iskustva koje bi odradile stručnu praksu. Aplicirajte.

GZR-Poslek d.o.o. zapošljava građevinskog limara (m/ž) u Klanjcu. Prijaviti se možete do 30.4. Traži se radnik/ ca za rad na krovovima. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme s probnim radnom. Prijevoz do mjesta rada osigurava poslodavac. Provjerite detalje ovdje.

Workforce za potrebe klijenta traži mesara (m/ž) i prodavača na delikatesi (m/ž) u Zlataru. Prijave se zaprimaju do 18.4. Posao podrazumijeva organizaciju i vođenje rada odjela mesa i ribarnice, pridržavanje standarada kvalitete, kontrolu kvalitete i roka trajanja robe, stalne kontrole temperatura hlađenja te kontrolu čistoće i higijene. Uvjeti su KV mesar/ ica, odnosno srednja stručna sprema. Prijavite se.

Elcon traži tehnologa u proizvodnji (m/ž). Lokacija rada je Zlatar Bistrica, a prijave su otvorene do 16.4. Posao obuhvaća vođenje tehnološkog procesa proizvodnje u cjelini. Poželjno je obrazovanje prehrambene tehnologije i poznavanje engleskog jezika. Provjerite detalje putem linka.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Šantek zapošljava magistra farmacije (m/ž) u Kumrovcu. Prijaviti se možete najkasnije do 22.4. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje putem linka.

Terme Stubaki zapošljavaju fizioterapeuta/ masera (m/ž), wellnes terapeuta (m/ž) i samostalnog kuhara (m/ž). Mjesto rada su Stubičke Toplice. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite kako aplicirati.

Ferrostil Mont d.o.o. zapošljava vodinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a prijave su otvorene do 26.4. Očekuje se srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Nudi se mogućnost rada na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje ovdje.

Stražaplastika d.d. zapošljava operatera na obradnom centru (m/ž). Mjesto rada je Hum Na Sutli, a prijave su otvorene do 23.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Posao obuhvaća poslove vezane uz rad na obradnom centru te druge poslove strojne obrade i prema nalogu pretpostavljenog. Više na linku.

Ptimont – Mart d.o.o. zapošljava bravara (m/ž). Mjesto rada je Donja Šemnica, a prijave su do 30.4. Potrebno je radno iskustvo. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Posao podrazumiejva izradu i montažu svih vrsta čeličnih konstrukcija, te crne i inox bravarije. Više na linku.

Phoenix Metali d.o.o. zapošljavaju samostalnog knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Veliko Trgovišće, a prijaviti se možete do 26.4. Poželjno je radno iskustvo najmanje tri godine te poznavanje rada na računalu. Potrebno je poznavanje važećih zakona i propisa. Provjerite više putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba