Radovi na području grada Oroslavja

Uspješno je privedena kraju rekonstrukcija krova na Društvenom domu u Mokricama, a sada su u tijeku radovi na krovu mrtvačnice

Objavljeno: 09.04.2021. zagorjeinternational

Uspješno je privedena kraju rekonstrukcija krova na Društvenom domu u Mokricama. Kako je za Radio Stubicu otkrio gradonačelnik Emil Gredičak, krov je prokišnjavao, zbog čega je stradao i interijer doma. Po preporuci struke stoga je sada postavljen limeni krov, a radovi su bili vrijedni oko 130 tisuća kuna. U sklopu projekta “U službi svih nas”, u domu će se urediti i prostor za udruge, za što je predviđeno oko 700 tisuća kuna, od ukupno dva i pol milijuna, koliko je osigurano iz EU fondova.
U tijeku su i radovi na krovu mrtvačnice na gradskom groblju. Dotrajali krov i ondje je počeo prokišnjavati, pa je u promjenu krovišta uloženo 200 tisuća kuna. Uz to, asfaltirana je pješačka staza na gornjem dijelu groblja.
Gradonačelnik je za Radio Stubicu dodao i da će uskoro krenuti rekonstrukcija Domjanićeve ulice, zatim sanacija Bregovite ulice te izgradnja nogostupa u Krušljevom Selu prema područnoj školi, u suradnji sa Županijskom upravom za ceste. U planu je i rekonstrukcija nogostupa od Parka Vranyczany do pekarnice u Gornjem Oroslavju.
Trebao bi biti raspisan i natječaj za izgradnju prostorija Nogometnog kluba Oroslavje, a Grad će uz to krenuti u uređenje komunalne infrastrukture, okoliša i pristupne ceste, za što je u proračunu osigurano milijun kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba