Vrijeme je da iskoristite svoj potencijal!

Najbolja ponuda poslova na području Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 06.04.2021. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Telemarketing d.o.o. zapošljava voditelja telefonskih prodajnih agenata u pozivnom centru (m/ž). Lokacija rada je Zabok, a prijaviti se možete najkasnije do 7.4. Posao podrazumijeva vođenje skupine, postizanje dnevnih ciljeva skupine i dnevne popunjenost radnih mjesta, postizanje popunjenosti ureda, provjeravanje kvalitete poziva prodajnih agenata i slično. Poslodavac nudi stimulativnu plaću, fiksno radno vrijeme, rad u uredu, kreativan posao i rad u dinamičnom kolektivu. Aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta traži mesara (m/ž) i prodavača na delikatesi (m/ž) u Zlataru. Prijave se zaprimaju do 18.4. Posao podrazumijeva organizaciju i vođenje rada odjela mesa i ribarnice, pridržavanje standarada kvalitete, kontrolu kvalitete i roka trajanja robe, stalne kontrole temperatura hlađenja te kontrolu čistoće i higijene. Uvjeti su KV mesar/ ica, odnosno srednja stručna sprema. Prijavite se.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Šantek zapošljava magistra farmacije (m/ž) u Kumrovcu. Prijaviti se možete najkasnije do 22.4. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje putem linka.

Ferrostil Mont d.o.o. zapošljava vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a prijave su otvorene do 26.4. Očekuje se srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Nudi se mogućnost rada na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje ovdje.

Stražaplastika d.d. zapošljava operatera na obradnom centru (m/ž). Mjesto rada je Hum Na Sutli, a prijave su otvorene do 23.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Posao obuhvaća poslove vezane uz rad na obradnom centru te druge poslove strojne obrade i prema nalogu pretpostavljenog. Više na linku.

Phoenix Metali d.o.o. zapošljavaju samostalnog knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Veliko Trgovišće, a prijaviti se možete do 26.4. Poželjno je radno iskustvo najmanje tri godine te poznavanje rada na računalu. Potrebno je poznavanje važećih zakona i propisa. Provjerite više putem linka.

Keramix d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) za rad u Krapini. Prijave se zaprimaju najkasnije do 10.4. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Posao podrazumijeva rad u trgovini građevinskog asortimana. Više na linku.

Zaštita i kontrola d.o.o. traže stručnog suradnika iz područja strojarstva (m/ž). Mjesto rada je Bedekovčina, a prijave su otvorene do 12.4. Posao obuhvaća ispitivanje električnih instalacija, evidentiranje i administriranje propisanih podataka iz područja zaštite na radu, izrada elaborata procjene rizika i slično. Više na linku.

Inkop International d.o.o. zapošljava na poziciji šivač – izrađivač gornjišta obuće (m/ž). Mjesto rada je Poznanovec, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Uvjet je završena osnovna škola. Detalje provjerite ovdje.

Šuško, obrt, zapošljava stolarkog radnika (m/ž) u Gornjoj Stubici. Prijaviti se možete do 19.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se minimalno završena osnovna škola. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Posao se sastoji od radova u proizvodnji drvene stolarije, sklapanja stolarija od iverala i masivnog drva, rada na strojevima za obradu drva, pomoćnih radova kod bojanja i lakiranja drvene stolarije i slično. Provjerite više putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

SURADNICE I PRIJATELJICE: Tri talentirane zagorske umjetnice prve izložile svoje radove u novootvorenoj umjetničkoj galeriji Westgate Shopping Cityja

UMJETNOST JE U VELIKOM STILU STIGLA U NAJVEĆI TRGOVAČKI CENTAR U EU: Dan uoči obljetnice rođenja Leonarda Da Vincija, otvorena je izložba “Svaki dan ART“, Maje Vukine Bogović, Mateje Harapin i Martine Harapin

SURADNICE I PRIJATELJICE: Tri talentirane zagorske umjetnice prve izložile svoje radove u novootvorenoj umjetničkoj galeriji Westgate Shopping Cityja

Objavljeno: 14.04.2021. zagorjeinternational
NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: Prošlog je vikenda u Dubaiju pobijedila Gruzijku i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, a onda iste noći potpisala ugovor za svoj idući nastup

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter