Prošlog vikenda na zagorskim cestama sedam prometnih nesreća

LAKŠE OZLIJEĐENE DVIJE OSOBE: U Podgori Krapinskoj i Brezovici Petrovskoj prometne uzrokovali alkoholizirani vozači zbog neprilagođene brzine

Objavljeno: 06.04.2021. JJ

Proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko – zagorske evidentirano je jedno kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova, tri kaznena djela krađe i dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari.
Policijski službenici obavili su očevid kod sedam prometnih nesreća. Pet prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom, a dogodile su se u Mokricama, zbog nepropisne radnje vozilom, u Zaboku, uslijed nepropisnog skretanja, zatim u Svetom Križu Začretje, zbog oduzimanja prednosti prolaska te u Pavlovcu Zabočkom i Zlataru, uslijed nepropisne vožnje u natrag.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u Podgori Krapinskoj uslijed neprilagođene brzine, jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede, a vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću vozilom je upravljao s 1,03 promila alkohola u organizmu.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u Brezovici Petrovskoj zbog neprilagođene brzine, vozač koji je vozilom upravljao s 1,76 promila alkohola u organizmu, također je zadobio lakše tjelesne ozljede.
Bio je tu i jedan prekršaj iz Zakona o osobnoj iskaznici, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira te 13 prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.
Od ostalih događaja, evidentiran je jedan požar na otvorenom bez štete, odnosno, požar suhe trave i niskog raslinja u Miljani, a u sklopu akcije “Manje oružja – manje tragedija”, evidentirana je jedna dragovoljna predaja oružja i streljiva.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba