Udruga Petrože - Krušljevo Selo održala je prvu redovnu godišnju Skupštinu

U prošloj godini angažirano je 24 volontera, čiji je doprinos u zajednici obogaćen sa 1174 volonterskih sati

Objavljeno: 05.04.2021. AB

Udruga Petrože – Krušljevo Selo održala je prvu redovnu godišnju Skupštinu, na kojoj je prihvaćeno opisno i financijsko izvješće za 2020. godinu te izvedeni plan i ostvarene aktivnosti do 1. travnja ove godine.

– Udruga trenutno ima po popisu 27 podržavajućih, redovnih i počasnih članova. U prošloj godini angažirala je 24 volontera čiji je doprinos u zajednici obogaćen sa 1174 volonterskih sati. Prošle godine udruzi su odobrena financijska sredstva u sklopu natječaja Ministarstva za mlade i demografiju Republike Hrvatske, Krapinsko – zagorske županije i grada Oroslavja. Sva izvješća, dokumentacija i računi su predani i prihvaćeni od strane donatora po završetku svih projekata i programa, početkom 2021. godine – kazao je predsjednik Darko Krušelj na Skupštini, na kojoj je sudjelovao i gradonačelnik Oroslavja Emil Gredičak.

Prije održavanja same Skupštine, članovi udruge su tradicionalno okitili jorgovan kod kapele Sv. Petra i Pavla u Krušljevom Selu, a nakon završetka radnog dijela skupštine slijedilo je zajedničko druženje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba