ZAGYLAND, hotel s četiri zvjezdice koji se uskoro otvara u Konjščini, zapošljava sedam djelatnika

POSTANITE DIO TIMA KOJI ĆE GRADITI LIJEPU TURISTIČKU PRIČU: Traže se konobari/konobarice, kuhari/kuharice i sobari/sobarice

Objavljeno: 03.04.2021. zagorjeinternational

U Konjščini se uskoro otvara ZAGYLAND, hotel s četiri zvjezdice, s nizom unutarnjih i vanjskih sadržaja, novom kuhinjom, prekrasnim kafićem i restoranom kapaciteta 100 osoba, inspirativnim jelovnikom i vinskom kartom.

A da bi ponuda bila potpuna, cilj je sastaviti uspješan tim od strane osobe koje su spremne sve to prezentirati budućim gostima i dodati svoj osobni pečat.

Stoga ZAGYLAND zapošljava:

KONOBARA/KONOBARICU – BARMENA/BARMENICU – dva izvršitelja
Voliš moderno i kvalitetno okruženje, za tebe kava nije samo crna tekućina u šalici, spreman si učiti od iskusnih ugostitelja i hotelijera i unaprijediti svoje znanje u tom segmentu i za svoj osmjeh biti adekvatno nagrađen? Prijavi se!

ŠEFA/ŠEFICU KUHINJE – jedan izvršitelj
Za naš tim tražimo šefa/šeficu kuhinje s izraženim organizacijskim sposobnostima, kreativnim pristupom namirnicama i izazovima modernog kuharstva. Ako misliš da smo te pronašli, javi nam se.

POMOĆNOG KUHARA/KUHARICU – tri izvršitelja
Tražimo pomoćnog kuhara/kuharicu s izraženim organizacijskim sposobnostima, kreativnim pristupom namirnicama i izazovima modernog, kao i tradicionalnog kuharstva

SOBARA/SOBARICU – ČISTAČA/ČISTAČICU – jedan izvršitelj
Da bi sve ostalo lijepo i novo, potreban/potrebna si nam ti za poslove oko održavanja urednosti cijelog kompleksa.

Molbe za posao zaprimaju se do 8. travnja na e-mail adresu [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba