ZAINTERESIRANI STE ZA KREDITIRANJE, OSIGURANJE ILI ŠTEDNJU? Doznajte sve što vas zanima u novoj Wüstenrot poslovnici u Krapini, na adresi Ulica Ante Starčevića 3

Wüstenrot nudi kredite za sve građane RH – zaposlene u Hrvatskoj i inozemstvu, a kod izgradnje kuće ili kupnje montažne kuće, nije potrebna zamjenska nekretnina!

Objavljeno: 01.04.2021. zagorjeinternational

Wüstenrot stambena štedionica d.d. 1998. godine je započela s radom u Hrvatskoj s jednim zadatkom – rješavanje stambenih potreba građana RH. Godine 2012. kreće s radom sestrinska tvrtka – Wüstenrot životno osiguranje.
Wüstenrot na prvo mjesto stavlja svoje klijente, kojima pruža najkvalitetnije ponude i usluge, nastojeći ih osvojiti i zadržati njihovo povjerenje i zadovoljstvo.
U svojoj ponudi ima stambene kredite s niskom i fiksnom kamatnom stopom, životno osiguranje, stambenu štednju, osiguranje imovine, gotovinske kredite, tekuće račune, kreditne kartice, dopunsko zdravstveno osiguranje, auto osiguranje i dobrovoljni mirovinski fond.

STAMBENI KREDITI!

Fiksna i niska kamatna stopa za cijeli period otplate. Stambenim kreditom možete kupiti stan ili kuću u bilo kojem djelu Republike Hrvatske, možete izgraditi kuću, kupiti montažnu kuću, kupiti zemljište te isto tako i adaptirati i opremiti svoju nekretninu.

Važno je napomenuti da kod izgradnje kuće ili kupnje montažne kuće nije potrebna zamjenska nekretnina.
Za Hrvatske državljane zaposlene u inozemstvu kreirali su posebne opcije kreditiranja.

OSIGURANJE!

Želite li osigurati svoj život u slučaju smrti i nezgode, ili želite osigurati vlastiti dom od nepredvidivih životnih okolnosti, Wüstenrot je pravo mjesto i za to. Uz svojeg financijskog eksperta, doznajte koje je najpovoljnije i najbolje rješenje za vas.

GOTOVINSKI KREDITI!

Wüstenrot će za vas u suradnji sa svojim bankama partnerima besplatno pronaći najbolje trenutno moguće rješenje i izraditi više mogućnosti, i na kraju zajedno s vama odabrati najpovoljniji gotovinski kredit za vas u tom trenutku. Ono što vi morate, jest samo doći na kraju na potpisivanje dokumentacije i isplatu, zato što je nam je najbitnije da uštedimo vaše vrijeme i da mi to odradimo za vas.

Imate li bilo kakvih pitanja vezanih uz kreditiranje, osiguranja ili štednju, možete se besplatno obratiti u prostor Wüstenrot stambene štedionice na adresi A. Starčevića 3, Krapina financijskim ekspertima Izabela Kranjec, Ivana Horvat, Ančica Čajko, Marija Strahinec i/ili voditelju tima Nataša Hršak ([email protected]), osobnim dolaskom ili na broj telefona 049/492-233 ili putem e-mail adrese [email protected]

Radno vrijeme Wüstenrot poslovnice u Krapini:
Ponedjeljak – petak – od 9 do 19 sati
Subota – od 9 do 13 sati

I NE ZABORAVITE: Od 1. ožujka Wüstenrot poslovnica u Krapini nalazi se na novoj lokaciji, na adresi Ulica Ante Starčevića 3

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba