Tretmani za kosu koje obožavaju dame diljem svijeta dostupni su u krapinskom frizerskom salonu "Style by Love"

MUKU MUČITE S ISPUCALIM VRHOVIMA I TANKOM KOSOM? Isprobajte šišanje vrućim škarama koje će potaknuti samoobnovu vaših vlasi

Objavljeno: 01.04.2021. zagorjeinternational

Da biste svojoj kosi osigurali vrhunski tretman u skladu s najnovijim svjetskim trendovima, ne morate otići daleko. Frizerski salon “Style by Love”, koji se nalazi na adresi Ulica kardinala Stepinca 10, Krapina, pružit će vašoj kosi baš ono što joj treba, a mi predstavljamo dva posebno popularna tretmana koja obožavaju zadovoljne klijentice krapinskog salona.

Ispucali vrhovi te tanka i krhka kosa jedan su od najčešćih problema s kojima se suočavaju žene. Često ni uz pravilnu njegu ne uspijevaju eliminirati rascvjetale vrhove i kosi vratiti izgubljeni volumen i sjaj. No, baš kao što suvremeni način života i sve više štetnih vanjskih čimbenika negativno djeluju na našu kosu, tako se stručnjaci trude otkriti nove tehnike uljepšavanja i opuštajuće tretmane koji će obnoviti njezinu izgubljenu ljepotu. Jedna od trenutno najtraženijih i najpopularnijih blagodati za kosu zove se Jaguar ThermoCut, odnosno – šišanje vrućim škarama!

Sačuvana prirodnost

Takvim načinom rezanja kose, odnosno stalnom zagrijanošću oštrica škara visoke kvalitete, “zavaruju” se vrhovi svake pojedine vlasi pa oni više ne mogu pucati ni cvjetati.
Naime, ideja zatvaranja krajeva vlasi stara je od davnina. Postoje podaci da su se u prošlosti rascvjetali vrhovi pečatili voskom od svijeće. Danas se to radi vrućim škarama i to modelom Jaguar TermoCut 400. Šišanje tim aparatom pretvara se u wellness tretman za kosu, a istodobno pridonosi osjećaju zdravlja kroz opuštanje, regeneraciju i brigu o ljepoti.

Ove inovativne škare ne samo da režu vlasi, nego i potiču njihovu samoobnovu jer se vlažnost i prirodna ulja koja se nalaze u svakoj vlasi na taj način čuvaju pa se kosa vraća u svoje prirodno stanje. Kod zdrave kose, kada ona izrasta iz vlasišta, vrhovi su pravilno oblikovani. Takva kosa sadrži vlagu, prirodna ulja i hranjive sastojke koji ispunjavaju vlas od korijena do vrha cijelom dužinom. Prstenovi kulikule vlasi pravilno su povezani sa stablom vlasi, a kosa je podatna, sjajna, zavidna obujma i zaštićena od svih oštećenja.

Na oštećenoj kosi vidljive su posljedice UV zraka, onečišćenja, raznih kemijskih tretmana poput bojenja ili pramenova, baš kao i češljanja nekvalitetnim češljevima i četkama te sušenja. Sve to oštećuje kosu pa ona brzo postaje krhka, lomljiva i rascvjetalih vrhova.

Šišanje kose tradicionalnim škarama hladnih oštrica ostavlja vlas otvorenu na vrhu, što dopušta prekomjerni gubitak vlage koji vlas čini rascvjetalom i podložnom oštećenjima. Kosa tako gubi prirodni sjaj, obujam i živost. No “zavarena” vlas, odrezana Jaguar ThermoCut načinom, uspostavlja prirodnu ravnotežu, a kosa je zaštićena od vanjskih utjecaja’

Cocochoco botox

Najnovija jedinstvena vrlo napredna formula novog Cocochoco botoxa najnoviji je način za oporavak svake kose. Korištenjem svih prirodnih sastojaka pomaže oporaviti i obnoviti svaku kosu, ostavljajući je mekom, glatkom i svilenkastom na dodir.

Sve u jednom tretmanu:

  • obnavlja suhu oštećenu kosu
  • poboljšava strukturu i sjaj kose
  • hidratizira i dubinski njeguje
  • tretira ispucane vrhove i smanjuje frizzy efekt
  • UV zaštita.

Efekt tretmana je od četiri do šest mjeseci.

Bez sulfata, bez ftalata, bez parabena, siguran za boju, 100 posto veganski, bez glutena, nije testiran na životinjama.

Cocochoco keratin

A ako vodite svakodnevne borbe s teškom, gustom, kovrčavom ili oštećenom kosom, vrijeme je da upoznate Cocochoco keratin! Cocochoco keratin apsolutni je kralj svih tretmana za kosu, temeljito ravna i regenerira kosu ne mijenjajući joj pritom strukturu. Kosa je nakon keratina ravna, glatka, sjajna, svilenkasta, meka i zdrava. Keratin ispravlja suhu i oštećenu kosu, kosa postiže nevjerojatan sjaj, raspetljava kosu, pruža termalnu zaštitu od fena, pegle ili figara, štiti boju kose, sprječava pucanje vrhova, lakše je raščešljati i oblikovati kosu, štedi vrijeme kod ravnanja kose i izravnava kosu bez da joj mijenja strukturu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba