Potpisan ugovor o izvođenju radova na zacjevljenju oborinske odvodnje uz nerazvrstane ceste u novomarofskom naselju Strmec Remetinečki

GRADONAČELNIK JENKAČ: Ovakvim radovima podižemo razinu komunalne opremljenosti

Objavljeno: 01.04.2021. zagorjeinternational

Gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač i vlasnik Niskogradnje Veselnik, Mario Veselnik, potpisali su u Novom Marofu ugovor o izvođenju radova na sanaciji, odnosno zacjevljenju oborinske odvodnje uz nerazvrstane ceste u naselju Strmec Remetinečki.
Ukupna vrijednost radova je 335.812 kuna s PDV-om, a rok za završetak radova je dva mjeseca.

Gradonačelnik Jenkač je istaknuo da se intervenira tamo gdje se uoče određeni problemi.
– U proračunu smo imali predviđena sredstva, raspisali smo natječaj i izabrali izvođača. Ovakvim radovima rješavamo problematiku oborinske odvodnje i dižemo razinu komunalne opremljenosti. Moram napomenuti da se ne radi o kanalizaciji, što je potpuno druga stvar – rekao je Jenkač te najavio još neke radove na rješavanju oborinske odvodnje na području Grada Novog Marofa.
– Novokom će na sličan način riješiti i dio oborinske odvodnje u naselju Podevčevo, a po istom principu još nam ostaje i dio naselja Grana gdje imamo problem s klizanjem tla. Tamo moramo zatvoriti dio grabe te riješiti oborinsku odvodnju. U tom dijelu postoji kanalizacija na koju spajamo pa onda završavamo asfaltni dio ceste. S time povećavamo kvalitetu komunalne infrastrukture i dižemo je na višu razinu – kazao je gradonačelnik Jenkač.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba