Obrat u Zagrebu:

PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ OPOZVALA ODLUKU GRADSKOG STOŽERA: Maske vani ipak neće biti obavezne!

Objavljeno: 31.03.2021. zagorjeinternational

Vršiteljica dužnosti gradonačelnice Zagreba Jelena Pavičić Vukičević na konferenciji za medije je rekla da je preuzela upravljanje Stožerom civilne zaštite Grada Zagreba i da je protiv obaveznog nošenja maski na otvorenom te da je odluku gradskog Stožera zbog toga opozvala.

– Žao mi je da je došlo do uznemiravanja Zagrepčana objavom o obvezni nošenja medicinskih maski na otvorenom – rekla je Pavičić Vukičević i dodala da je donijela odluku da se svi djelatnici komunalnog i prometnog redarstva privremeno preraspodjeljuju na mjesta redara za praćenje pridržavanja epidemioloških mjera.

– Oni su to radili i u proljeće kada su donesene epidemiološke mjere. Oni imaju uniformu i značku, mogu se identificirati i u zatvorenom provjeravati ima li dezinficijensa i drži li se razmak – rekla je Pavičić Vukičević.

Tvrdi da preuzimanje vođenja Stožera Grada Zagreba nije dio njezine političke kampanje, već dio njenog redovnog posla.

– Da se mene pitalo, do ovoga ne bi došlo – zaključila je v. d. gradonačelnice Zagreba.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter